Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021
Met onder meer The Kissing Booth 3 en Sweet Girl

Nieuws :

De temperaturen stijgen en ook jij zal vast binnenkort vakantie gaan vieren. Als je je toch verveelt, hebben de streamingdiensten flink wat nieuwe films en series om te bekijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2021.

Kijktips van Gids.tv

Creed (1 augustus)

Netflix

Sportman Adonis Creed heeft zijn zeer beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij tragisch stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. In Philadelphia zoekt hij Rocky Balboa op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de wereld van boksen is gestapt ziet hij potentieel in Adonis. Lees hier waar je Creed kunt kijken.

Failure to Launch (1 augustus)

Netflix

Het verhaal gaat over de 35-jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijke huis verlaat en op eigen benen leert staan. Hiervoor doen ze een beroep op de sexy manipulator Paula, die Tripp moet verleiden en hem moet overtuigen om alleen te gaan wonen. Lees hier waar je Failure to Launch kunt kijken.

Star Trek (1 augustus)

Netflix

James Tiberius Kirk is een ontzettende wildebras, maar blijkt ook een enorm getalenteerd ruimtevaarder te zijn, wanneer hij zich laat overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Bij het afleggen van zijn examen krijgt Kirk het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock. Lees hier waar je Star Trek kunt kijken.

Op dit moment is de serie Star Trek: Picard elke zondag te zien op Veronica.

The Great Gatsby (1 augustus)

Netflix

New York, 1922. Decadentie tiert welig, met lossere zeden, betoverende jazz en swingende aandelenkoersen. Would-be schrijver Nick Carraway komt vanuit het Midwesten en wordt de buurman van Jay Gatsby, een mysterieuze miljonair die al feestend door het leven gaat. Lees hier waar je The Great Gatsby kunt kijken.

Rick and Morty, S5 (2 augustus)

Netflix (wekelijks)

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Bekijk hier waar je Rick and Morty kunt streamen.

Top Secret UFO Projects: Declassified, S1 (3 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Welke bezoeken van buitenaardse wezens heeft de Amerikaanse overheid stilgehouden? Met zoveel verhalen over UFO’s en onverklaarbare gebeurtenissen moet er binnenkort wel bewijs naar boven komen voor buitenaards leven. Bekijk hier waar je vanaf 3 augustus Top Secret UFO Projects: Declassified kunt streamen.

Control Z, S2 (3 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer een anonieme hacker zich mengt in de levens van een groep studenten van El Colegio Nacional, is geen enkel geheim nog veilig. Hun meeste diepe en duistere geheimen worden door de hacker gelekt en dat is niet zonder gevolgen. Bekijk hier waar je Control Z kunt streamen.

Car Masters, S3 (4 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
In Car Masters: Rust to Riches renoveert het team van Gotham Garage een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen. Bekijk hier waar je Car Masters kunt streamen.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (4 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Twee jeugdvrienden ontwikkelen zich van drop-outs tot de machtigste drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde verhaal over een misdaadsaga die tientallen jaren omspant. Bekijk hier waar je vanaf 4 augustus Cocaine Cowboys: The Kings of Miami kunt streamen.

Vivo (6 augustus)

Netflix

Bron: Sony Pictures
Een muziekminnende kinkajoe gaat op een sensationele reis om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend. Lees hier waar je vanaf 6 augustus Vivo kunt kijken.

The Kissing Booth 3 (11 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriendin Lee na en gaat ze met haar studeren? Lees hier waar je vanaf 11 augustus The Kissing Booth 3 kunt kijken.

Monster Hunter: Legends of the Guild, S1 (12 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
In een wereld waar mensen en angstaanjagende monsters in een ongemakkelijk evenwicht leven, vecht de jonge jager Aiden om zijn dorp te redden van de ondergang door een draak. Bekijk hier waar je vanaf 12 augustus Monster Hunter: Legends of the Guild kunt streamen.

Riverdale, S5b (12 augustus)

Netflix (wekelijks)

Bron: CW
Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

Beckett (13 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal volgt een jong stel, Beckett (John David Washington) en April (Alicia Vikander). Het koppel probeert te genieten van een prachtige vakantie in het zonnige Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een web van gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen. Lees hier waar je vanaf 13 augustus Beckett kunt kijken.

Herrie in Huize Gerri (13 augustus)

Netflix

Gerri en de inmiddels hoogzwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld te verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan een reality programma over hun leven. Lees hier waar je Herrie in Huize Gerri kunt kijken.

Gone For Good, S1 (13 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Guillaume Lucchesi heeft een streep gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Bekijk hier waar je vanaf 13 augustus Gone For Good kunt streamen.

Fast & Furious Spy Racers, S5 (13 augustus)

Netflix

Spy Racers volgt de avonturen van tiener Tony Toretto, de neef van Dominic Toretto. Tony treedt in de voetsporen van Dominic wanneer een overheidsinstantie hem en zijn vrienden rekruuteert om in een elite raceliga te infiltreren. Bekijk hier waar je Fast & Furious Spy Racers kunt streamen.

Sweet Girl (20 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Ray Cooper, een man die alles voor zijn gezin over heeft. Zijn vrouw is ernstig ziek en overlijdt, vlak nadat het medicijn dat haar had kunnen redden van de markt is gehaald. Cooper kan dit grote onrecht niet verkroppen en gaat op zoek naar de waarheid. Lees hier waar je vanaf 20 augustus Sweet Girl kunt kijken.

The Chair (20 augustus)

Netflix

Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) wordt het eerste vrouwelijke hoofd wordt van de faculteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North- Carolina. En dat levert nogal wat uitdagingen op. Bekijk hier waar je vanaf 20 augustus The Chair kunt streamen.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (23 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Anime-film die zich afspeelt in de wereld van The Witcher, waarin het continent opnieuw bedreigd werd door krachten van buitenaf. Lees hier waar je vanaf 23 augustus The Witcher: Nightmare of the Wolf kunt kijken.

He's All That (27 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van She's All That uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen. Lees hier waar je vanaf 27 augustus He's All That kunt kijken.

Good Girls, S4 (31 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je Good Girls kunt streamen.

Verder op Netflix

 • The Search for Hitler's Bomb (1 augustus)
 • Rush Hour 2 (1 augustus)
 • Jackie Brown (1 augustus)
 • Pray Away, S1 (3 augustus)
  Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord, S1 (3 augustus)
 • Cooking With Paris, S1 (4 augustus)
 • 76 (4 augustus)
 • Hit & Run, S1 (6 augstus)
 • Navarasa, S1 (6 augstus)
 • The Swarm (6 augustus)
 • Love (ft. Marriage and Divorce), S2 (8 augstus)
 • SHAMAN KING (9 augustus)
 • Phil Wang: Philly Philly Wang Wang (10 augustus)
 • Gabby's Dollhouse, S2 (10 augustus)
 • Bake Squad, S1 (11 augstus)
 • AlRawabi School for Girls, S1 (12 augstus)
 • Lokillo: Nothing's the Same (12 augustus)
 • Brand New Cherry Flavor, S1 (13 augstus)
 • The Kingdom, S1 (13 augstus)
 • Valeria, S2 (13 augstus)
 • Ted 2 (16 augustus)
 • Go! Go! Cory Carson, S5 (17 augustus)
 • The Secret Diary of an Exchange Student (18 augustus)
 • Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes (18 augstus)
 • Everything Will Be Fine, S1 (20 augstus)
 • The Loud House Movie (20 augustus)
 • Oggy Oggy (24 augustus)
 • Open Your Eyes, S1 (25 augstus)
 • Clickbait, S1 (25 augstus)
 • Motel Makeover, S1 (25 augstus)
 • Post Mortem: No One Dies in Skarnes, S1 (25 augstus)
 • John of God: The Crimes of a Spiritual Healer (25 augstus)
 • Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed (25 augstus)
 • Family Reunion, S4 (25 augstus)
 • EDENS ZERO (26 augustus)
 • I Heart Arlo (27 augustus)
 • Titletown High, S1 (27 augstus)
 • Nevertheless, S1 (29 augstus)
 • You Are My Spring , S1 (31 augstus)
 • Sparking Joy, S1 (31 augstus)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV