Vanavond op tv: start NOS Studio Peking, Portugal - Spanje (halve finale EK Futsal)

Vanavond op tv: start NOS Studio Peking, Portugal - Spanje (halve finale EK Futsal)
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 februari

Kijktip :

Vanavond diverse sporttips op tv. Zo is Portugal - Spanje, de halve finale van het EK Futsal, te zien op NPO 3 en gaat op NPO 1 NOS Studio Peking van start. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

EK Futsal: halve finale Portugal - Spanje

NPO 3
20:25 uur

Vanaf 20.00 uur live verslag van Portugal - Spanje, de tweede halve finale van het EK Futsal vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Het Europees zaalvoetbalkampioenschap in Nederland is bij de halve finales aangekomen. De avondwedstrijd, die door de NOS live op NPO 3 wordt uitgezonden, gaat tussen Portugal en Spanje. Het wordt een herhaling van de finale van het vorige toernooi, in 2018. Toen won Portugal met 3-2 na extra tijd.


Start: Vera seizoen 2

RTL 8
20:25 uur

Vanaf vanavond is het vierdelige tweede seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke vrijdag om 20.25 uur te zien op RTL 8. Aan het begin van dit seizoen wordt Vera herenigd met haar eerste sergeant en mentor, Stuart Macken. Er is een brandbom op zijn huis gegooid en zijn dochter ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Als Stuart vervolgens een einde aan zijn leven maakt, is Vera vastbesloten de dader te vinden.


De Alleskunner: blinddoek & klussen

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van De Alleskunner moeten de veertig overgebleven kandidaten onder andere klussen met hindernissen en zonder zicht een doolhof zien uit te komen. De allerskunners worden getest op hun klusvaardigheden: ze moeten een schilderij met een spijker aan de muur zien op te hangen. Een probleem hierbij is dat ze allemaal bokshandschoenen dragen. Daarna wordt het de deelnemers heel moeilijk gemaakt als ze geblindeerd een doolhof moeten zien te verlaten.


Biografische film: The Aviator

Spike
20:30 uur

Vanavond zendt Spike het prachtige biografische drama The Aviator uit. Vanuit een fascinatie voor vliegtuigen probeert Howard Hughes vanaf de jaren 30 voortdurend de grenzen op dit gebied te verleggen. Ondertussen heeft hij twee liefdesaffaires met Hollywood legendes Katharine Hepburn en Ava Gardner en ondervindt hij steeds meer problemen van zijn smetvrees. Vlak na de oorlog raakt Hughes in een heftige strijd verwikkeld om de macht in het transatlantische luchtruim.


Nieuw: NOS Studio Peking

NPO 1
21:25 uur

In de talkshow Studio Peking bespreekt Dione de Graaff alles van de Olympische Winterspelen live vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Vanwege de strenge coronamaatregelen komen niet alle uitzendingen rond de Winterspelen vanuit Peking. Naast de schaatsbaan in Amsterdam bespreekt Dione met gasten de belangrijkste momenten van de dag en kijkt ze vooruit naar de komende nacht en dag.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV