Vanavond op tv: Feyenoord - Olympique Marseille, Musical Awards Gala en meer

Vanavond op tv: Feyenoord - Olympique Marseille, Musical Awards Gala en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 april

Kijktip :

Vanavond zal veel van de aandacht van sportminnend Nederland gevestigd zijn op de halve finale van de Conference League tussen Feyenoord en Olympique Marseille, maar ook voor de niet-sportliefhebber is er genoeg te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 28 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zembla: strijd tussen burgers en boeren

NPO 2
20:26 uur

Vanavond in Zembla: het eerste deel van het tweeluik 'Stank en strijd', waarin het gevecht tussen burgers, boeren en bestuurders over stankoverlast wordt onderzocht. Wat betekent het voor de omgeving en wat kan (of moet) er anders?

Sciencefictionfilm: Blade Runner 2049

RTL 7
20:29 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In Blade Runner 2049 zien we politieagent K, een zogenaamde blade runner, die stuit op een lang verborgen geheim dat totale chaos in de wereld kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt tot een gevaarlijke zoektocht naar Rick Deckard, een voormalige blade runner die al 30 jaar spoorloos is.

Live: Feyenoord - Olympique Marseille (Conference League)

Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Kijk de wedstrijd ook live op de livestream via Gids.tv.

Special: Musical Awards Gala 2022

NPO 1
20:33 uur

De Musical Awards vieren een jubileum: vandaag worden de musicalprijzen voor de twintigste keer uitgereikt tijdens de spectaculaire uitzending 20 jaar Musical Awards - The Greatest Show. Bij de twintigste editie blikt musicalcoinnaisseur Frits Sissing terug op de afgelopen edities van het gala. Al tien keer presenteerde Sissing de uitreiking van de Musical Awards op NPO 1. In die jaren passeerden veel musicalklassiekers de revue, van Beauty and the Beast en Sweeney Todd tot Evita en Fiddler on the Roof.

Docu: Ascension

NPO 2
23:21 uur

Vanavond is op NPO 2 de veelgeprezen documentaire Ascension te zien, die bij de afgelopen Oscaruitreiking werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Documentaire. De film schetst een portret van het hedendaagse China. In een aantal decennia veranderde China van en verarmd land met een gesloten samenleving in één van de grootste economieën ter wereld. Wat gebeurt er met mensen als hun land zo snel zulke drastische hervormingen ondergaat? De verschillen binnen de Chinese samenleving blijken enorm te zijn, zoals we kunnen zien in Ascension.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV