Registratie Musical Awards Gala 2022 donderdag te zien op NPO 1

Registratie Musical Awards Gala 2022 donderdag te zien op NPO 1
Twintigste editie van musicalfeestje

Kijktip :

De Musical Awards vieren een jubileum: donderdag (28 april) worden de musicalprijzen voor de twintigste keer uitgereikt tijdens de spectaculaire uitzending 20 jaar Musical Awards - The Greatest Show.

Musical Awards Gala 2022 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Terugblikken
Bij de twintigste editie blikt musicalcoinnaisseur Frits Sissing terug op de afgelopen edities van het gala. Al tien keer presenteerde Sissing de uitreiking van de Musical Awards op NPO 1. In die jaren passeerden veel musicalklassiekers de revue, van Beauty and the Beast en Sweeney Todd tot Evita en Fiddler on the Roof.

Optredens
De special 20 jaar Musical Awards - The Greatest Show staat bol van de unieke optredens, die speciaal voor dit jubileumgala zijn gemaakt. Genieten voor de echte musicalliefhebber dus. Verder worden natuurlijk, zoals bij elke editie, de Musical Awards voor het huidige theaterseizoen uitgereikt. Wie gaan er met de prijzen vandoor?

De special Musical Awards Gala 2022 is donderdag 28 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je het Musical Awards Gala 2022 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Registratie Musical Awards Gala 2022 donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV