Recensie: A Perfect Pairing is liefde en spierballen op Australische schapenboerderij

Recensie: A Perfect Pairing is liefde en spierballen op Australische schapenboerderij
Met Victoria Justice en Adam Demos

Film :

Vanaf 19 mei is de film A Perfect Pairing te zien op Netflix. Een echte romantische komedie met de onstuimige Australische acteur Adam Demos (Sex/Life) in een hoofdrol waarbij hij dit keer gelukkig wel zijn gereedschap in de broek houdt. Lees hier de filmrecensie van A Perfect Pairing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vaughn Family Wines
Een hardwerkende executive van een wijnbedrijf uit Los Angeles reist af naar Australië om een belangrijke klant binnen te halen en komt daar terecht op een boerderij waar ze een knappe ruige local assisteert.

Acteur Adam Demos (Max) en Victoria Justice (Lola) in de film 'A Perfect Pairing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,1

Of je haat het of het is helemaal gezellig: dat zijn de twee gevoelens bij de prachtige actrice Victoria Justice in de hoofdrol, in een (soms) overdreven Amerikaanse manier van acteren. Ze trekt sowieso alle aandacht naar zich toe in deze productie, waarin voornamelijk de zon schijnt. Alle voorspelbare karakters worden weer uit de kast getrokken, zoals de valse baas, een onzekere collega en een woest aantrekkelijke knecht die maar wat graag laat zien wat hij in huis heeft als hij een paar balen hooi opstapelt. Helaas zijn de grappen wat makkelijk en tenenkrommend, maar A Perfect Pairing doet ook veel dingen wel goed. De anderhalf uur is zo voorbij, de plaatjes van de Austalische landschappen en dieren zijn erg mooi, en de feelgood hebben de makers goed begrepen. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Victoria Justice (The Outcasts) en Adam Demos (Falling Inn Love) zijn ook Craig Horner (Once Upon a Time), Antonio Alvarez (Demasiado corazón),

Vanaf 19 mei 2022 is de film A Perfect Pairing te zien op Netflix. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 101 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: A Perfect Pairing is liefde en spierballen op Australische schapenboerderij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV