Dinsdag in Kasteelvrouwe Emmy: Man Rutger arriveert in Frankrijk

Dinsdag in Kasteelvrouwe Emmy: Man Rutger arriveert in Frankrijk
Gaan de problemen worden opgelost?

Kijktip :

Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy ging vorige week van start met ruim 1,2 miljoen kijkers. Die kunnen vanavond gaan genieten van een nieuwe aflevering, waarin manlief Rutger arriveert in Frankrijk - en meteen met allerlei gebreken aan het kasteel wordt geconfronteerd.

Kasteelvrouwe Emmy gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wasmachine
Emmy heeft al maanden een kapotte wasmachine, daarom heeft Rutger een nieuwe meegenomen. Maar ook die blijkt niet te werken. Of zou het misschien met het stopcontact te maken hebben? Rutger gaat op zoek naar de oorzaak van het probleem. Emmy vindt ondertussen een fijn plekje in de tuin, om uit te kunnen rusten.

Verpleegkundige
In Nederland werkt Emmy nog parttime als verpleegkundige, Rutger is dan plaatsvervangend kasteelheer. Combineren blijkt moeilijk en dus zegt Emmy haar baan definitief op. In Frankrijk wil Rutger Emmy bij terugkomst verrassen. Hij koopt een maaier, om het gras te kunnen verzorgen. Maar dat blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Als Emmy arriveert, maakt ze de balans op. Hoe ligt het kasteel erbij?

Het nieuwe programma Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 31 mei wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV