Vanavond op tv: nieuw seizoen Sportlab Sedoc, docuserie Sex Actually with Alice Levine

Vanavond op tv: nieuw seizoen Sportlab Sedoc, docuserie Sex Actually with Alice Levine
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 juni

Kijktip :

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Sportlab Sedoc op NPO 2. Verder onder meer de eerste aflevering van de documentaireserie Sex Actually with Alice Levine. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 10 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sciencefictionfilm: Rise of the Planet of the Apes

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond de indrukwekkende film Rise of the Planet of the Apes te zien. Wetenschapper Will staat op het punt een belangrijke ontdekking te doen: een remedie tegen Alzheimer. Zijn experimenten op apen hebben echter ongewone bijwerkingen. De dieren die het medicijn toegediend krijgen, vertonen een enorme verhoging van de hersenactiviteit. Na een incident tijdens het onderzoek beschermt Will de jonge chimpansee Caesar en neemt hem mee naar huis.


Tweede Hans: relatieproblemen Hans en Marleen?

NPO 1
21:30 uur

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Tweede Hans te zien op NPO 1. Hoewel Hans zijn onverwacht vroege pensioen inmiddels een plekje heeft kunnen geven, is het in zijn leven zeker nog niet allemaal koek en ei. Tussen Hans en zijn vrouw Marleen loopt het namelijk al een tijdje niet helemaal lekker. Marleen is ontzettend druk met haar werk en Hans steekt een groot deel van zijn vrije tijd in het zangkoor waar hij nu lid van is. Relatieproblemen liggen dus op de loer.


Start: Sex Actually with Alice Levine

NPO 3
21:30 uur

De Britse radio- en televisiepresentator en comedian Alice Levine vraagt zich af of er in het derde decennium van de 21ste eeuw nog wel zoiets bestaat als 'normaal' als het op seks aankomt. In de driedelige documentaireserie Sex Actually with Alice Levine gaat ze op onderzoek uit. Levine gaat op reis door Groot-Brittannië om seksuele avonturiers te ontmoeten die de grenzen op het gebied van seks, intimiteit en relaties verleggen.


Filmdrama: A Dog's Journey

SBS 9
22:15 uur

Vanavond is de film A Dog's Journey te zien op SBS9. Hond Bailey leidt een goed leven op de boerderij in Michigan van zijn baasje, Ethan en diens vrouw Hannah. Hij heeft zelfs een nieuw speelkameraadje, CJ, de kleindochter van Ethan en Hannah. Het probleem is alleen dat de moeder van CJ, Gloria, besluit te verhuizen, waardoor ook CJ weg gaat. Terwijl Baileys ziel zich voorbereidt om dit leven te verlaten voor een nieuw leven, belooft hij Ethan om CJ te vinden en haar koste wat kost te beschermen.


Terug: Sportlab Sedoc

NPO 2
22:20 uur

Voormalig topatleet Gregory Sedoc is terug met een nieuw seizoen van zijn programma Sportlab Sedoc, waarin hij sportprestaties langs de wetenschappelijke meetlat legt. In de eerste aflevering zoekt hij antwoord op de vraag hoe 'we' weer eens kunnen winnen op Wimbledon. Gregory gaat gaat daarvoor te rade bij wetenschappers die verbonden zijn aan het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. Ook gaat Gregory op bezoek bij de enige Wimbledonwinnaar van Nederland: Richard Krajicek.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV