De Avondetappe vanaf vrijdag 1 juli weer te zien op NPO 1

De Avondetappe vanaf vrijdag 1 juli weer te zien op NPO 1
De Tour de France gaat van start!

Kijktip :

Met de start van de Tour de France keert ook De Avondetappe terug op televisie. Presentatrice Dione de Graaff reist het wielercircus achterna; haar reizende talkshowtafel verplaatst elke dag naar een andere, karakteristieke locatie langs de route van de Tour.

De Avondetappe gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kopenhagen
Vanavond staat de eerste tafel in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken waar de Tour de France in 2022 van start gaat. Als de Tour voor de vierde etappe afreist naar Frankrijk, maakt Dione een tussenstop in Nederland. Vanuit Utrecht bespreekt ze de laatste nieuwtjes rond de koers. Utrecht is ook de plek waar de Vuelta a España dit jaar van start gaat.

Gasten
Vaste analisten als Michael Boogerd, Stef Clement, Marcel Kittel, Roxane Knetemann en Danny Nelissen maken regelmatig hun opwachting, maar er schuiven ook aanstormende talenten, wielerliefhebbers en andere deskundigen aan. Zo is het koppel Rafael van der Vaart en Estavana Polman te gast in Denemarken. Herman van der Zandt is in Frankrijk om verslag van dichtbij te doen.

De Avondetappe is vanaf vrijdag 1 juli dagelijks tussen 21.20 uur en 23.00 uur te zien op NPO 1. Hou de gids van NPO 1 in de gaten voor de precieze starttijden. Je kunt alle afleveringen van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV