Vrijdag in Op1: Paul Haarhuis en Kristie Boogert over Nederlands succes op Wimbledon

Vrijdag in Op1: Paul Haarhuis en Kristie Boogert over Nederlands succes op Wimbledon
Dit zijn de gasten van vrijdag 1 juli

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 1 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 1 juli

  • Er is nog altijd sprake van een groot lerarentekort in Nederland. Daarom zijn er nu onorthodoxe maatregelen nodig volgens onderwijsministers Dennis Wiersma (Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs) en Robbert Dijkgraaf (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Vanavond vertellen ze bij Op1 over hun plan van aanpak.

  • Boeren die dinsdag bij het huis van minister Van der Wal door een politieblokkade braken, moeten zich melden. Doen ze dat niet, dan verspreidt de politie komende week beelden van de verdachten. Politiechef Oost-Nederland Janny Knol schuift aan bij Op1 samen met SPAR-directeur John van der Ent, die vindt dat we creatiever moeten omgaan met het oplossen van het stikstofprobleem.

  • Hij was jarenlang dé tv-persoonlijkheid van ons land en nu gaat hij op zijn 71ste voor het eerst de theaters in.Henny Huisman doet in zijn voorstelling ‘Het achterste van mijn tong’ een boekje open over wat hij allemaal meemaakte in de entertainmentindustrie. Vanavond is hij te gast samen met zijn jeugdvriend Rein Sluik, die als zijn side-kick fungeert in de show.

  • Tim van Rijthoven is dé sensatie van Wimbledon. Op het Londense gras versloeg de tennisser vandaag de Georgiër Nikoloz Basilasjvili in drie sets en bereikte zo als eerste Nederlandse man sinds 2004 de vierde ronde. Het Nederlandse succes houdt daar niet op: morgen maakt Botic van de Zandschulp gelijk kans deze prestatie te evenaren. Vanavond hebben we het bij Op1 met oud-coach Paul Haarhuis en commentator Kristie Boogert over dit historische toernooi.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV