Maandag in eerste RENZE: Meau en Racoon spelen single Dans M'n Ogen Dicht

Maandag in eerste RENZE: Meau en Racoon spelen single Dans M'n Ogen Dicht
De gasten van RENZE van maandag 4 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Maandag 4 juli maakt de presentator zijn debuut op RTL4. Dit zijn de gasten van maandag 4 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - maandag 4 juli

  • Bijna een jaar na de aanslag op Peter R. de Vries is er een grote doorbraak in de zaak. Vandaag zijn er twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de misdaadjournalist. Een van de verdachten is de Poolse Krystian M. Misdaadjournalist Paul Vugts praat je bij in RENZE.
  • MEAU beleefde afgelopen jaar haar grote doorbraak met Dat Heb Jij Gedaan. En nu gaat een andere droom in vervulling. Ze heeft een single gemaakt met de band waar ze fan van is: Racoon. Vanavond spelen MEAU en Racoon hun single Dans M’n Ogen Dicht.
  • Uiteindelijk geen trekkers bij Schiphol, maar wel flinke acties bij 14 distributiecentra van verschillende supermarkten en meerdere geblokkeerde snelwegen.Laura Bromet, Henk Bleker en boer Berny zijn te gast om te praten over de nieuwe Boerenprotesten.
  • Hij is misschien wel de Greatest Of All Time in het tennis: Roger Federer. Hij is vandaag heel even in Nederland en Renze Klamer mocht hem kort interviewen. Ook te gast: Richard Krajicek en Marcella Mesker.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV