Vrijdag in I Want Your Song: Tino Martin zoekt naar zijn volgende hit

Vrijdag in I Want Your Song: Tino Martin zoekt naar zijn volgende hit
Songwriters pitchen hun ideeën

Kijktip :

In het muziekprogramma I Want Your Song gaan een aantal grote Nederlandse artiesten op zoek naar hun volgende hit. Vrijdag (15 juli) ontvangt presentator Snelle volkszanger Tino Martin in het programma. Welke songwriter maakt op hem de meeste indruk?

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Songwriters
Voor de verandering is I Want Your Song geen strijd tussen zangers, duo's of groepen, maar tussen songwriters. De getalenteerde liedjesschrijvers brengen hun pennenvruchten met behulp van een band ten gehore voor topartiesten als Miss Montreal, Nick & Simon en OG3NE. Welke pitch overtuigt het meest en wordt door de artiesten daadwerkelijk uitgebracht als single?

Beste Zangers
In deze aflevering is Tino Martin te gast. Hij brak nationaal door met zijn deelname aan het programma Beste Zangers, waaruit de megahit 'Zij weet het' voortkwam. Sindsdien reist Tino stad en land af om op te treden, maar onlangs zagen we nog dat dat niet altijd even goed gaat. Niettemin geniet de volkszanger nog altijd een enorme populariteit onder zijn aanhang.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV