Recensie: Not Okay is bijzonder verhaal met vreselijke protagonist

Recensie: Not Okay is bijzonder verhaal met vreselijke protagonist
Met Zoey Deutch en Mia Isaac

Film :

Vanaf 29 juli staat de film Not Okay op Disney+. Zoey Deutch speelt een verschrikkelijk karakter die alles doet om er maar enigszins bij te horen en dat bijt haar verschrikkelijk in haar spreekwoordelijke kont. Lees hier de recensie van Not Okay.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Social media
Een jonge vrouw is wanhopig op zoek naar vrienden en naar bekendheid. Ze veinst een reisje naar Parijs om meer volgers op social media te verkrijgen. Wanneer een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsvindt, maakt deze uiteindelijk deel uit van haar valse reis.

Bron: Hulu

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,1

Disney+ komt met Not Okay voor het eerst met een nieuwe waarschuwing: "unlikable female protagonist". Je kan dat raar vinden, maar in het geval van deze film is de kreet meer dan terecht. Een compliment voor Zoey Deutch, die een verschrikkelijk karakter neerzet waar je eigenlijk geen moment sympathie voor gaat voelen. Waar je dat wel voor voelt is Rowan Aldren, het karakter van rising superstar Mia Isaac. Dat is dan ook veruit het meest interessante karakter in de film. Het idee van deze film is uitstekend alleen soms raakt het geheel de toon een beetje kwijt, vooral doordat er eigenlijk maar heel weinig karakters zijn waar je echt mee meeleeft. Vooral de laatste akte redt de film en het eerste deel is hier en daar veel te rommelig, waardoor misschien mensen af kunnen haken. Maar: blijf hangen! 3 sterren.

Cast
Naast Zoey Deutch (The Disaster Artist) en Mia Isaac (Don't Make Me Go) spelen ook Dylan O'Brien (Love and Monsters), Nadia Alexander (Blame) en Karan Soni (Deadpool) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Quinn Shephard (Till Dark).

Vanaf 29 augustus 2022 is Not Okay te kijken op Disney+. Genre: Drama. Tijdsduur: 100 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV