Donderdag in Jinek: Halina Reijn over haar succesvolle film Bodies, Bodies, Bodies

Donderdag in Jinek: Halina Reijn over haar succesvolle film Bodies, Bodies, Bodies
Dit zijn de gasten van donderdag 1 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 1 september.

Lees verder onder de video's

De gasten van Jinek op donderdag 1 september

  • Regisseur Halina Reijn beleeft groot succes met haar eerste Hollywoodfilm Bodies, Bodies, Bodies: volle bioscopen en jubelende recensies! Vanavond vertelt ze alles over haar Amerikanse avond.

  • Er verandert de laatste jaren veel in de modewereld. Maar er moet nóg meer gebeuren, vinden Loiza Lamers en Yolanda Hadid. Ze zijn de gezichten van een nieuw seizoen Holland's Next Topmodel. We bespreken de verschillen in de modellenwereld van toen en nu en de wereld van dochters Gigi en Bella, vanavond in Jinek!

  • Dit weekend gaan alle remmen los in Zandvoort voor dé Grand Prix van het jaar! Buurtbewoners Ans Veldwisch en Marcel Horneman zijn er helemaal klaar voor en vertellen waarom zij er zo naar uitkijken.

  • We wisten al dat het vertrouwen in de politiek laag was, maar nu is het wel heel laag. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Vanavond praten we er uitgebreid over met Wouter de Winther, PvdA-coryfee Hans Spekman en VVD-wethouder Paul Slettenhaar.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV