Laatste aflevering We zijn er bijna! dinsdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering We zijn er bijna! dinsdag te zien op NPO 1
Reisgezelschap neemt afscheid

Kijktip :

In de laatste aflevering van We zijn er bijna!, dinsdag (20 september) te zien op NPO 1, wordt gestreden om de eerste plaats in de jeu de boulescompetitie. Maar voor het zover is staan er nog enkele activiteiten op het programma.

We zijn er bijna! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rotshuizen
De deelnemers hebben nog een paar lange reisdagen voor de boeg. Vanuit de bergen in het zuiden reizen ze met een tussenstop in de verrassende stad Cuenca, beroemd vanwege de hangende rotshuizen, naar de slotcamping aan de Middellandse Zee in de buurt van Tarragona. De auto van Jan en Willy die het al twee keer heeft begeven, houdt er nu definitief mee op.

Danklied
Op één van de reisdagen stranden Jan en Willy met pech langs de kant van de weg. Ze kunnen de groep helaas niet volgen en blijven geëmotioneerd achter in afwachting van reparatie van de auto. Onder leiding van Ineke wordt er een koor gevormd om op de slotavond een danklied te zingen voor reisleiders Ger en Evelyne. En dan is het tijd om afscheid te nemen.

De slotaflevering van We zijn er bijna! is dinsdag 20 september om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van We zijn er bijna! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV