Zaterdag in Humberto: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal

Zaterdag in Humberto: Jeroen Stekelenburg over onderonsje met Louis van Gaal
Dit zijn de gasten van zaterdag 24 september

Kijktip :

Het gewone leven is weer begonnen en de vier talkshowpresentatoren van RTL moeten toch weer iets doen. Ook Humberto Tan is weer aan de beurt: Humberto is op zaterdag en zondag te zien op RTL 4. Dit zijn de gasten van zaterdag 24 september.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zaterdag 24 september

  • Het is de week van het Nederlands elftal.Jeroen Stekelenburg is bij Humberto te gast en vertelt over zijn bijzondere een-tweetjes met bondscoach Louis van Gaal.

  • Woensdag moest Annemiek van Vleuten naar het ziekenhuis. Donderdag kon ze niet staand fietsen. Vrijdag startte ze toch, en vandaag werd ze wereldkampioen.Roxane Knetemann kon vanochtend haar ogen niet geloven. Ze vertelt bij ons over deze historische prestatie.

  • Volgens Lucille Werner is de kloof tussen de bevolking en de politiek te groot. Vanavond blikken we met haar terug op een bevlogen politieke week, Prinsjesdag en vertelt ze haar oplossing voor het dichten van de kloof.

  • In onze nieuwe rubriek ‘Back Home’ reizen we met gasten terug naar hun ouderlijk huis. Hoe zijn zij geworden wie ze nu zijn? Deze week: topfotograaf William Rutten.

  • Volgens de fans van Beste Zangers is Blanks dé ster van het seizoen. Vanavond schuift hij bij ons aan en leren we hem beter kennen. En uiteraard treedt hij ook op!

  • Vorige week was het de beurt aan Jaydie Rutten. Deze week mag Philip Glaubitz optreden in 'Humberto Unplugged'. Hij werd door Meau en Louis van Gaal geselecteerd als beste auditant uit Rotterdam. Vanavond maakt hij zijn debuut op televisie!

Humberto is iedere zaterdag en zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV