Vanavond op tv: slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa, start In de schaduw van het WK

Vanavond op tv: slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa, start In de schaduw van het WK
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 oktober

Kijktip :

Vanavond sluit het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa af. De grote vraag is natuurlijk: keert het programma nog terug? Verder onder meer de eerste aflevering van In de schaduw van het WK. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle Zalen: Tania Kross

NPO 2
20:25 uur

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Volle Zalen gaat presentator Cornald Maas op pad met operazangeres Tania Kross. Ze woonde lange tijd in Nederland, maar is inmiddels met echtgenoot en kinderen teruggekeerd naar Curaçao. Op het eiland woont Kross samen met haar ouders in een huis. Maas reisde naar het Caribische eiland waar Kross aan een theaterconcert werkt. Hoe zijn haar persoonlijk leven en de bewogen geschiedenis van het eiland aan elkaar verbonden?

Slot: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Als eigenaar van twaalf vakantieparken staat Peter Gillis deze zomer een grote drukte te wachten, want het hoogseizoen staat voor de deur. Peter vertrouwt zijn zoon Mark de dagelijkse leiding op de parken toe en wil zelf zoveel mogelijk genieten van de zomer met zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Uiteraard houdt hij ondertussen de gang van zaken op de parken scherp in de gaten.

Live: Borussia Dortmund - Manchester City (Champions League)

RTL 7
20:50 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Manchester City in Groep G van de Champions League. De twee teams hebben een flinke voorsprong op hun achtervolgers, maar wie wordt groepswinnaar? De eerste onderlinge wedstrijd werd door City met 2-1 gewonnen. De Duitsers kwamen via Engelsman Jude Bellingham op een 0-1 voorsprong, maar uitgerekend Erling Haaland werkte de winnende treffer tegen de touwen.

Nieuw: Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Bron: Netflix

Netflix
S1A1-2

Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities is een serie met sinistere verhalen die worden verteld door enkele van de meest gerespecteerde horrormakers, waaronder de regisseurs van The Babadook, Splice en Mandy. Bekijk hier waar je vanaf 25 oktober Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities kunt streamen.

Nieuw: In de schaduw van het WK

NPO 2
21:05 uur

Op 20 november begint het WK voetbal in Qatar. Het grootste sportevenement ter wereld heeft een donkere kant: Qatar heeft het toernooi toegewezen gekregen door stemmen te kopen en bij de bouw van stadions zouden ruim 6500 mensen om het leven gekomen zijn. Danny Ghosen gaat in het nieuwe programma In de schaduw van het WK dieper in op de problemen. Ghosen portretteert in Nepal de families van de overleden stadionbouwers.

Nieuw: Once Upon a Timeline

NPO 3
22:00 uur

Na het mislukte Podium ZWART is vanaf vanavond het eerste educatieprogramma van Omroep ZWART te zien op televisie. In Once Upon a Timeline draait het om het achterhalen van de geschiedenis op een specifieke datum. De tien castleden van Once Upon a Timeline krijgen elke aflevering de opdracht om een onderwerp uit de geschiedenis te onderzoeken en hun conclusies op creatieve wijze te presenteren aan de kijker. Zo gaan ze bijvoorbeeld onderzoeken hoe het zou zijn als Nederland New York nooit zou hebben geruild voor Suriname of achterhalen ze wat de grondwet van Thorbecke vandaag de dag voor ons betekent.

Actuele video's

Meer actuele video's