Hoe kan ik Dan Karaty - Michael Boogerd live kijken? (HIT IT 2022)

Hoe kan ik Dan Karaty - Michael Boogerd live kijken? (HIT IT 2022)
Twee celebrities tegenover elkaar

Sport :

Op zaterdag 29 oktober staat de eerste editie van HIT IT op het programma. In de Rotterdamse Ahoy wordt een grote spektakelshow verwacht. Eén van de wedstrijden die verwacht wordt, is een duel tussen danser en HGT-jurylid Dan Karaty en oud-wielrenner en analist Michael Boogerd. Op welke manier en waar kun je dit gevecht kijken?

Koop je PPV voor HIT IT 2022 via de website van Hit It.

Kijkmogelijkheden
Het evenement HIT IT is te zien via een livestream, die je kunt bemachtigen door een pay-per-view ticket aan te schaffen. Op de website van HIT IT log je in via Google of een mailadres. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay-per-view'. Een pay-per-view voor HIT IT kost eenmalig €19,95. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van HIT IT.

Karaty vs. Boogerd
Oud-profwielrenner Boogerd verving Karaty tijdens de finale van Boxing Stars, het tv-programma waarin BN'ers het in de ring tegen elkaar opnamen. De wedstrijd zal ook in het teken staan van mentale gezondheid. De livestream zal worden voorzien van "vakkundig" commentaar door presentator Koert Westerman en sidekick schuine streep kickbokslegende Ernesto Hoost.

Het evenement HIT IT is zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay-per-view tickets zijn verkrijgbaar via de website van HIT IT.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV