Woensdag 30 november in Het Perfecte Plaatje: sprookje moderniseren

Woensdag 30 november in Het Perfecte Plaatje: sprookje moderniseren
Finale komt steeds dichter bij

Kijktip :

Woensdag (30 november) is alweer de achtste aflevering van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL 4. De overgebleven kandidaten komen steeds dichter bij de finale, maar zullen alles uit de kast moeten halen om die te bereiken.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Parachutisten
Ook in deze achtste aflevering van Het Perfecte Plaatje hebben juryleden Cynthia Boll en William Rutten weer twee bijzondere opdrachten bedacht voor de fotograferende BN'ers, die veel van hen vragen. Zo gaan de fotografen samen met een paar honderd parachutisten uit dertien verschillende landen de lucht in!

Sprookje
Als echte defensiefotografen lopen ze mee met de internationale oefening Falcon Leap, die jaarlijks wordt georganiseerd rondom Vliegveld Eindhoven. En er wordt veel van hun creativiteit gevraagd als ze een sprookje gaan moderniseren. Bij kasteel Rozendael kunnen ze zich fotografisch helemaal uitleven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV