Vrijdag in Op1: Angela de Jong over de hoogte- en dieptepunten van dit televisiejaar

Vrijdag in Op1: Angela de Jong over de hoogte- en dieptepunten van dit televisiejaar
De gasten van Op1 van vrijdag 23 december

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 23 december.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 23 december

  • 2022 was ook politiek gezien een jaar als geen ander. Een nieuw kabinet trad in januari aan met 1,5 meter afstand, en viel vervolgens van de ene in de andere crisis. We blikken vanavond terug met politiek verslaggevers Thomas van Groningen en Peter Kee en met boerin Annemiek Koekoek.

  • De economie brak records dit jaar: de hoogste inflatie sinds de Tweede Wereldoorlog, de hoogste benzineprijs ooit en de energierekening is verviervoudigd. In Op1 blikken we met econoom Marike Stellinga en energiegedupeerden Mineke Veldhuijzen en Stef van der Werf terug op het extreem dure jaar.

  • Het was een televisiejaar vol met mediarellen en vallende sterren, maar ook met mooie en ontroerende momenten. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? We blikken vanavond terug met Angela de Jong.

  • Op 24 februari brak een oorlog uit die Europa nog altijd in zijn greep houdt: Rusland viel Oekraïne binnen.Karina Herasimenko leidde een fijn leven, maar is nog altijd met haar kinderen op de vlucht. Vanavond in Op1 blikken we met Karina en oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif terug op een van grootste Europese gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV