DNA onbekend is vanaf woensdag 18 januari terug, maar dit seizoen is er een nieuwe presentatrice: Marlijn Weerdenburg vervangt Dionne Stax, die naar Omroep Max is verkast. Weerdenburg helpt vanaf dit seizoen Nederlanders hun echte ouders of andere familieleden te vinden.

DNA Onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Klopt het wel?
Veel Nederlanders lopen met de gevoelens rond: Wie ben ik? Wat is mijn verhaal? De mogelijkheden voor mensen die geadopteerd zijn om biologische familie in het buitenland te vinden zijn de afgelopen decennia gelukkig toegenomen, maar klopt de gedocumenteerde of gegeven informatie wel?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering horen we de verhalen van Pascal en de geadopteerde Lisa. De 29-jarige vond zelf haar biologische moeder in Colombia en een mogelijke zus in Frankrijk. Toch twijfelt ze of het haar echte familie is. Pascal groeide op bij zijn opa en oma, omdat zijn moeder pas zeventien jaar was toen hij geboren werd.

Het nieuwe seizoen van DNA onbekend is vanaf woensdag 16 januari wekelijks rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA onbekend terugkijken bij Gids.tv.