Feyenoord - AZ live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - AZ live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 22ste speelronde

Sport :

Op zaterdag 18 februari spelen Feyenoord en AZ in de tweeëntwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers staan nog steeds op de koppositie en staan nu lijnrecht tegenover hun grote concurrent: AZ staat maar twee punten onder Feyenoord en bij een overwinning kunnen ze dus de koppositie grijpen. Bij een gelijkspel blijven de Rotterdammers bovenaan staan, maar Ajax kan dan wel een stuk dichterbij komen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - AZ is zaterdag 18 februari om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's