Donderdag in Khalid & Sophie: stilstaan bij jaar oorlog in Oekraïne met Ukraine Liberation Orchestra

Donderdag in Khalid & Sophie: stilstaan bij jaar oorlog in Oekraïne met Ukraine Liberation Orchestra
De gasten van Khalid & Sophie van donderdag 23 februari

Kijktip :

Donderdag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van donderdag 23 februari.

Lees verder onder de video's


De gasten in Khalid & Sophie - donderdag 23 februari

  • Sander de Kramer en Anita Witzier vormen het duo van dienst. Ze nemen het nieuws van de dag door.

  • Sinds het aantreden van Erik ten Hag als trainer van Manchester United, gaat het goed met de Engelse club. Zou hij vanavond een voorlopige kroon op zijn werk zetten tijdens de wedstrijd tegen FC Barcelona? We bespreken de Ten Hag-mania met Suse van Kleef.

  • Het gerechtshof in Amsterdam veroordeelde vandaag Moreno B. en Giërmo B. opnieuw tot 30 jaar cel vanwege de moord op advocaat Derk Wiersum. We bespreken de zaak met Gerald Roethof, advocaat van de veroordeelden.

  • In de jaren tachtig was de stem van Alfred Lagarde groots aanwezig op de radio. Over het rock & roll-leven van Big Bad Al (1948-1998) is een podcastserie gemaakt. Oud-collega's Floortje Dessing, Jeroen van Inkel en Kees Baars halen herinneringen op.

  • Precies 1 jaar geleden begon de oorlog in Oekraïne. We staan daarbij stil met een lied dat speciaal is gecomponeerd voor het Ukraine Liberation Orchestra. Een orkest dat bestaat uit gevluchte Oekraïnse muzikanten.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's