Even tot hier verschuift naar zondag 14 mei door finale Songfestival

Even tot hier verschuift naar zondag 14 mei door finale Songfestival
Niels van der Laan en Jeroen Woe nemen het nieuws door

Kijktip :

Vanwege de finale van het Eurovisie Songfestival op de zaterdagavond verschuift BNNVARA de uitzending van Even tot hier naar zondag 14 mei. Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe is eenmalig op zondag te zien bij NPO 1, dan nemen de twee zoals elke week op hilarische wijze het nieuws door.

Even tot hier gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Humor en muziek
Voor veel kijkers is Even tot hier inmiddels vaste prik op de zaterdagavond. Het programma waarin op humoristische en muzikale wijze wordt teruggeblikt op het nieuws van de week, weet wekelijks heel wat kijkers aan zich te binden. In Even Tot Hier laten de twee cabaretiers, samen met de Miguel Wiels Band, het nieuws van de week passeren.

Simpel liedje over ingewikkeld onderwerp
In Even tot hier komt ook elke week een verrassende artiest langs. En daarbij is een ‘simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp’ ook uitgegroeid tot een bekend item. Ook mag het publiek altijd meedoen met een quiz, en is het elke keer weer de grote vraag of Niels of Jeroen de eerste vraag mag stellen…

Even tot hier is 14 mei eenmalig op zondag te zien, om 21.20 uur op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's