Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke films en series kun je kijken?
Met onder meer FUBAR

Kijktip :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Merpeople (Netflix. dinsdag 23/5, serie, bingen) De vierdelige serie MerPeople laat zien dat er een keiharde wereld achter de glitter en glamour schuil gaat. Je beseft het misschien niet, maar de wereld van professionele zeemeerminnen is een lucratieve industrie met een waarde van een half miljard dollar. Lees ook de recensie.

Victim Suspect (Netflix. dinsdag 23/5, docufilm) Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren. Kijk ook de trailer.

Prey for the Devil (Netflix. dinsdag 23/5, film) Een non bereidt zich voor op een exorcisme en komt oog in oog te staan met een demonische kracht met mysterieuze banden met haar verleden. Kijk ook de trailer.

Shazam: Fury of the Gods (HBO Max. dinsdag 23/5, film) In deze heerlijk superheldenfilm wordt het verhaal van de tiener Billy Batson vervolgd, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego: de volwassen superheld Shazam. De Goden zijn woest! Met onder andere rollen voor Helen Mirren, Adam Brody natuurlijk Shazam!-held Zachary Levi. Lees ook de recensie.

Hard Feelings [Hammerharte Jungs] (Netflix. woensdag 24/5, film) Twee beste vrienden kunnen zich redden op de middelbare school en tegelijkertijd omgaan met gênante nieuwe behoeften - en hun zeer ongemakkelijke gevoelens voor elkaar. Kijk hier de trailer.

Dzien Matki (Netflix. woensdag 24/5, film) Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat. Kijk hier de trailer.

American Born Chinese (Disney+. woensdag 24/5, serie, bingen) Jin Wang is een doorsnee tiener die zijn sociale leven op de middelbare school combineert met zijn leven thuis als immigrant. Wanneer hij op school een nieuwe buitenlandse leerling ontmoet, wordt hij geconfronteerd met nog meer werelden. Lees hier de recensie.

The Crossover (Disney+. woensdag 24/5, serie, finale) De tienerbroers Josh en JB Bell worden algemeen gezien als basketbalfenomenen. Door middel van zijn lyrische poëzie vertelt Josh het verhaal van hun volwassen worden, op en naast het veld. Ondertussen proebeert hun vader, een voormalige professionele basketbalspeler, zich aan te passen aan het leven na het basketbal, en hun moeder eindelijk haar eigen dromen na te jagen. Kijk ook de trailer.

The Last Thing He Told Me (Apple TV+. woensdag 24/5, serie, finale) Wanneer na een jaar huwelijk de man van Hannah - Owen genaamd - plotseling verdwijnt weet hij nog net een briefje naar haar te krijgen met de tekst 'Bescherm haar'. Hannah weet precies waar het briefje naar verwijst: Zijn zestienjarige dochter Bailey. Lees ook de recensie.

Platonic (Apple TV+. woensdag 24/5, serie, wekelijks) De show draait om twee volwassen vrienden die proberen opnieuw contact te maken na jaren uit elkaar te zijn geweest na een ruzie, en leidt er uiteindelijk toe dat het paar samen door midlifecrises gaat. Kijk ook de trailer.

Fubar (Netflix. donderdag 25/5, serie, bingen) In Fubar, de eerste serie met Arnold Schwarzenegger, ontdekken vader en dochter dat hun hele relatie op een leugen is gebaseerd en dat ze allebei CIA-agenten zijn. Terwijl de twee hun krachten bundelen, draait de grappige actieserie om gezinsdynamiek en spionnen. Lees ook de recensie.

Kapsalon Romy (Netflix. donderdag 25/5, film) Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Kijk ook de trailer

Blood & Gold (Netflix. vrijdag 26/5, film) De deserteur Heinrich is op weg naar zijn dochter als hij wordt tegengehouden door een SS-troep. Terwijl hij aan een boom hangt, wordt hij op de laatste seconde gered door de moedige boerin Elsa. De twee worden verenigd door hun gemeenschappelijke vijand en hun strijd voor gerechtigheid en hun families. De spannende en bloedige zoektocht naar een Joodse goudschat begint en brengt bittere geheimen aan het licht. Kijk ook de trailer.

Rabo de Peixe (Netflix. vrijdag 26/5, serie, bingen) Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken. Kijk ook de trailer.

Tin & Tina (Netflix. vrijdag 26/5, film) Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel. Kijk ook de trailer.

Love and Death (HBO Max. vrijdag 26/5, serie, finale) Deze serie vertelt het waargebeurde verhaal van Candy & Pat Montgomery en Betty & Allan Gore - twee kerkgaande koppels die genieten van hun Amerikaanse leven in een klein dorpje in Texas totdat een buitenechtelijke affaire ertoe leidt dat iemand een bijl oppakt. Lees hier onze recensie.

Mijn vader is een vliegtuig (HBO Max. vrijdag 26/5, film) Het verhaal gaat over Eva. Ze lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Lees ook de recensie.

Citadel (Prime Video. vrijdag 26/5, serie, finale) Het wereldwijde spionageagentschap Citadel is gevallen en het geheugen van zijn agenten is gewist. Nu rijst het machtige syndicaat Manticore op in de leegte. Kunnen de Citadel-agenten hun verleden herinneren en de grote kracht opbrengen om terug te vechten? Lees ook de recensie.

The Marvelous Mrs. Maisel, S5 (Prime Video. vrijdag 26/5, serie, finale) Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Na een openbaring voor het besneeuwde billboard van The Gordon Ford Show is Midge klaar om "verder te gaan" en te vechten voor haar sterrendom - gewapend met haar snelle humor en scherpe tong, en niets meer te verliezen. Lees ook de recensie.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV