Finale van Het Onbekende is vrijdag te zien bij RTL 4: welk team pakt de winst?

Finale van Het Onbekende is vrijdag te zien bij RTL 4: welk team pakt de winst?
Met Freek Bartels en Arno Kantelberg

Kijktip :

Vrijdag 30 juni is het tijd voor de grote finale van het RTL-programma Het Onbekende. Team Bekend en Team Onbekend strijden voor de titel, maar daarvoor moeten nog wat spannende keuzes worden gemaakt…

Het Onbekende gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Welk team gaat voor avontuur?
Vorige week werd duidelijk welke spelers de finale hebben gehaald. Voor Team Onbekend gaan Ruud en Rein de strijd aan, van Team Bekend zijn Freek Bartels en Arno Kantelberg nog over. In het spelprogramma draait het allemaal om de vraag: wie durft te kiezen voor uitdaging, spanning en avontuur?

Ontmoeting met De Onbekende
Voor twee deelnemers uit één team is in de grote finale het moment aangebroken om De Onbekende in levenden lijve te ontmoeten. Bij deze ontmoeting zal De Onbekende hen voor de laatste keer verrassen met een allesbepalend dilemma. Het Onbekende wordt aan elkaar gepraat door Renze Klamer. Deze spelshow is zeker geen kijkcijferkanon te noemen, het is nog de vraag of er een tweede seizoen komt.

De finale van Het Onbekende is vrijdag 30 juni om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Onbekende terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's