Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (8-10 september)

Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (8-10 september)
Met onder meer Virgin River

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

Justified: City Primeval (woensdag 6 september)

Disney+ (serie, bingen)

Bron: Disney
Het verhaal speelt zich af acht jaar nadat Givens Kentucky heeft verlaten. Nu woont hij in Miami waar hij zijn leven als U.S. Marshal en parttime vader van een 14-jarig meisje in evenwicht houdt. Een toevallige ontmoeting op een snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit en hij kruist het pad van Clement Mansell, ook bekend als The Oklahoma Wildman. Clement is een gewelddadige sociopaat die al eens door de vingers van de beste van Detroit is geglipt en dat nu weer wil doen. Bekijk hier waar je vanaf 6 september Justified: City Primeval kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Justified: City Primeval.

The Little Mermaid (woensdag 6 september)

Disney+ (film)

Bron: Disney
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan. Lees hier waar je The Little Mermaid kunt kijken.

Lees hier onze streamingrecensie van The Little Mermaid.

Liebes Kind [Dear Child] (donderdag 7 september)

Netflix (serie, bingen)

Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Ze doen alles wat hij zegt. Totdat de jonge vrouw weet te ontsnappen. Na een bijna fataal auto-ongeluk wordt ze opgenomen in het ziekenhuis, vergezeld door Hannah. Dan komen diezelfde nacht Lena's ouders aan in het ziekenhuis.

Lees ook onze serierecensie van Liebes Kind.

Virgin River, S5 (donderdag 7 september)

Netflix (serie, bingen)

In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Virgin River seizoen 5.

El Cuerpo en Llamas [Burning Body] (vrijdag 8 september)

Netflix (serie, bingen)

De verkoolde resten van politieagent Pedro worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix in Barcelona. De ontdekking wekt al snel de interesse van de omwonenden. Vooral wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog, geweld en seksuele schandalen aan het licht brengt waarbij Pedro en twee collega-politieagenten betrokken zijn: zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert. Lees hier waar je vanaf 8 september El Cuerpo en Llamas kunt kijken.

Lees ook onze serierecensie van El Cuerpo en Llamas.

Andere tips op de streamingdiensten

The Winner (SkyShowtime. maandag 4 september, serie, première) Een gezinscomedy over Viktor Hudák (Ady Hajdu), de premier van een fictief klein Europees land die zijn politieke carrière beëindigt en terugkeert naar het gewone leven. Maar wanneer zijn opvolger het hele beleid waar hij een leven lang aan heeft gewerkt, radicaal omvergooit, beseft hij al snel dat hij als ex-premier maar weinig macht heeft.

Infamy (Netflix. woensdag 6 september, serie, bingen) Gita, een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond, heeft jaren in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Nu is ze met haar familie terug naar hun geboorteland Polen verhuist. Na haar terugkeer probeert Gita zichzelf te vinden en ontdekt ze haar passies. Kijk ook de trailer.

Reporting for Duty (Netflix. woensdag 6 september, serie, bingen) Suzano (Leandro Hassum) is geboren en getogen in de fictieve stad Campo Manso in de landelijke staat Rio de Janeiro. Maar nadat hij per ongeluk een voortvluchtige crimineel heeft opgepakt die is aangesloten bij een illegale gokring, wordt hij overgeplaatst naar het middelpunt van de actie: Rio zelf. De nieuwe chef zit er tot over zijn oren in en het 8e district van Rio de Janeiro staat op zijn kop. Kijk ook de trailer.

Predators (Netflix. woensdag 6 augustus, serie, bingen) In deze documentaireserie staan vijf roofdieren voor de ultieme test om te overleven. Hun snel veranderende wereld beïnvloedt zowel hun eigen leven als dat van de wilde koninkrijken waarover ze heersen. Roofdieren aan de top worden nu plotseling uitgedaagd en ze zullen nieuwe kansen moeten grijpen om te overwinnen. Kijk ook de trailer.

The Hurt Locker (woensdag 6 september, film) Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James aan het hoofd komt van een getraind ontmijningsteam, slaat hij zijn ondergeschikten met verstomming door hen roekeloos mee te slepen in een dodelijk kat- en muisspel met de vijand. James gedraagt zich alsof de dood hem onverschillig laat. Kijk ook de trailer.

Fifty Shades Darker (woensdag 6 september, film) Wanneer Crhistian Anastasia probeert over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren. Kijk ook de trailer.

Fifty Shades Freed (woensdag 6 september, film) De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. Kijk ook de trailer.

Paddington 2 (Videoland. woensdag 6 september, film) Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Kijk ook de trailer.

I Am Groot, S2 (Disney+. woensdag 6 september, serie, bingen) Een nieuwe reeks shorts met ieders favoriete pratende boom Groot. In de nieuwe reeks beleeft Groot (Vin Diesel) weer nieuwe avonturen in de ruimte. Kijk ook de trailer.

Top Boy, S3 (Netflix. donderdag 7 september, serie, bingen) Sully's acties aan het einde van het laatste seizoen hebben zijn relatie met Dushane veranderd. Terwijl er nieuwe gedeelde problemen ontstaan, wordt alles wat ze hebben opgebouwd bedreigd door krachten buiten en binnen hun rijk. Kunnen ze naast elkaar bestaan volgens de regels van de straat die ze hun hele leven hebben gevolgd, in een wereld die voor hen aan het veranderen is? Of kan er maar één Top Boy zijn? Lees ook de recensie.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight, S3 (Netflix. donderdag 7 september, serie, bingen) 'Kung Fu Panda' Po krijgt de schuld van een ongeluk in het dorp, maar volgt er toch nog een kans op eerherstel: twee vijandige wezels proberen vier magische wapens te bemachtigen en dus reist hij de wereld over om ze stoppen. En dat doet hij samen de Engelse ridder Wandering Blade. Kijk ook de trailer.

De Club (Prime Video. donderdag 7 september, serie, bingen) Daar zitten ze dan, beschaamd voor zich uit te staren in de kille wachtkamer van de IVF-kliniek. Bert en Kirstie, Ziggy en Charlie, en Ellen en Ellen. Drie stellen die nooit gedacht hadden dat ze terecht zouden komen bij de afstandelijk academische en wat vreemde fertiliteitsarts Eva Deseure. Een kindje krijgen zou makkelijk moeten zijn, toch?

The Sommerdahl Murders, S4 (NPO Plus. donderdag 7 september, serie, première) In het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Kijk ook de trailer.

Spy Ops (Netflix. vrijdag 8 september, docuserie) Agenten en inlichtingenofficieren van geheime diensten als MI6 en CIA delen verhalen uit het spionagevak. Onder andere wordt uit de doeken gedaan hoe tijdens de Koude Oorlog campagnes zijn opgezet en staatsgrepen zijn uitgevoerd door geheim agenten. De verhalen worden veelal verteld aan de hand van interviews met de bewuste ambtenaren, officieren en spionnen. Kijk ook de trailer.

The Case Against Cosby (Videoland. 8 september, docuserie, bingen) Tijdens zijn bijna 50 jaar in de showbusiness werd Bill Cosby een van de meest herkenbare zwarte beroemdheden in Amerika. Met een carrière die halverwege de jaren zestig een astronomische opkomst op televisie omvatte, werk in kinderprogramma's en onderwijs, legendarische stand-up optredens en albums en een baanbrekende hit-sitcom ’The Cosby Show’, was Cosby een model van de zwarten voor miljoenen Amerikanen.

Sitting in Bars with Cakes (Prime Video. 8 september, serie, bingen) De beste vriendinnen Jane en Corinne navigeren als twintigers door het leven in Los Angeles. Corinne, de ultieme extravert, overtuigt Jane, een verlegen maar buitengewoon getalenteerde thuisbakster, om een jaar lang taarten te bakken en mee te nemen naar bars. Het is de bedoeling dat ze op deze manier mensen ontmoet en zelfvertrouwen opbouwt. Tijdens dit jaar krijgt Corinne een levensveranderende diagnose en het tweetal wordt geconfronteerd met een uitdaging zoals ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Kijk ook de trailer.

All or Nothing: The German National Team in Qatar (Prime Video. 8 september, serie, bingen) Documetaire over het Duitse nationale voetbalteam tijdens het WK voetbal in Qatar.

The Changeling (Apple TV+. vrijdag 8 september, serie, première) Een sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, ouderschapsmythe en gevaarlijke odyssee in een New York waarvan je niet wist dat het bestond. Het liefdesverhaal van Apollo en Emma is een sprookje, tot Emma op mysterieuze wijze verdwijnt. Apollo onderneemt een halsbrekende zoektocht door een sprookjesachtige stad. Kijk ook de trailer.

The Spectacular (Videoland. 9 september, serie, bingen) Eind jaren ’80 wordt het zuiden van Nederland opgeschrikt door een reeks gruwelijke IRA-aanslagen. Ze zijn gericht op Engelse soldaten die, gelegerd in bases in Duitsland, veel uitgaan in Limburg. Een speciaal team van rechercheurs met Janine Maes aan het roer, opent de internationale jacht op een onzichtbare terreurcel, die een aanslag van ongekende omvang in Nederland heeft gepland. Kijk ook de trailer.

The Spy Who Dumped Me (Videoland. 9 september, film) Hartsvriendinnen Audrey en Morgan komen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden. Kijk ook de trailer.

FC Barcelona: A New Era (Prime Video. 9 september, serie, bingen) Documentaire over de Spaanse voetbalclub FC Barcelona.

Cocaine Bear (SkyShowtime. 10 september, film) Een excentrieke groep agenten, criminelen, toeristen en tieners komt samen in een groot bos in Georgia, waar een zwarte beer van 500 pond op een moorddadige manier tekeergaat nadat hij onbedoeld cocaïne heeft ingenomen. Lees ook de recensie.

Actuele video's

Meer actuele video's