Nieuw op Videoland: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn in februari 2024 te streamen
Met onder meer PATTY

Film :

De tweede maand van het jaar is in heel veel gevallen nog steeds koud, dus zal het dekentje nog steeds op de bank liggen en de televisie ook wat vaker aan staan dan in de zomermaanden. Tijd dus om nieuwe films en series te ontdekken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in februari 2024.

5 kijktips van Gids.tv

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (1 februari)

Videoland (film)

Barbara Sloesen in 'Alles is zoals het zou moeten zijn'. Bron: DFW
Het is over en uit. Iris zwelgt in zelfmedelijden wanneer haar vriend haar verlaat na de bevalling. Dan staat ineens de knappe hondenuitlater Douwe voor haar neus. Een man ver beneden haar stand maar toch wel erg charmant. Toch wil ze nog afrekenen met haar overspelige ex. Lees ook waar je Alles is zoals het zou moeten zijn kunt kijken.

Sleepers, S2 (2 februari)

Videoland (serie, finale)

Bron: Videoland
De wereld van Martin staat op instorten wanneer zijn vrouw Noura achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Zijn moeder Ans staat op het punt van oorlog met een internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem haar te helpen. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld? Lees hier waar je Sleepers kunt streamen.

Lees hier onze review van Sleepers seizoen 2, die we beoordelen met vier sterren.

H3L, S6 (12 februari)

Videoland (serie, première)

Cast van de Videoland-serie 'H3L'. Bron: Videoland
Een jaar verder nadat Joey zijn leven in het water zag vallen en Rox het hare zag opgaan in vuur. Eindelijk krijgt iedereen antwoord op de vraag: wat is er hierna gebeurd? De groep zit nu in HAVO 5: hét examenjaar, waarin alle klasgenoten moeten nadenken over hun toekomst. Echter is het ook een jaar waarin iedereen moet dealen met de gevolgen van wat ze eerder hebben geflikt. Het examenjaar is een confronterend jaar voor onze H3L’ers, wat zorgt voor flink wat tegengas, fikse onzekerheden en grote problemen. Lees hier waar je H3L kunt streamen.

Een nieuwe aflevering van H3L is elke werkdag te zien bij Videoland.

House of Kardashian (17 februari)

Videoland (docuserie, bingen)

Voor sommigen worden de Kardashian-vrouwen bewonderd als een machtige dynastie, die meisjes over de hele wereld inspireert. Voor anderen zijn het ongetalenteerde en moreel bankroete realitysterren die vrouwen schade toebrengen door hun leven als een oppervlakkig sprookje te verkopen. Deze serie onderzoekt hun opkomst, bereik en de kosten die gepaard gaan met het feit dat ze tot de beroemdste vrouwen ter wereld behoren. Lees ook waar je House of Kardashian kunt streamen.

PATTY (18 februari)

Videoland (serie, première)

Eva van de Wijderven als Patty Brard in 'Patty'. Bron: Videoland
Patty Brard is een fenomeen. Een vrouw die de Nederlandse Showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet, maar heeft laten zien dat hoe diep je ook valt en hoe blut je ook bent, je altijd weer in staat bent om je eigen boontjes te doppen in 'a Man's world'. Lees hier waar je PATTY kunt streamen.

De serie gaat in première op zondag 18 februari om 21.30 uur op RTL 4. De volledige serie is daarna te streamen op Videoland.

Verder op Videoland

  • The Inspector Lynley Mysteries (8 februari, serie, bingen) Thomas Lynley lost met zijn sidekick Sergeant Barbara Havers moorden op in opdracht van New Scotland Yard. Ondanks het feit dat hun persoonlijke achtergronden mijlenver uiteen liggen, vullen Lynley en Havers elkaar op professioneel gebied uitstekend aan, hierdoor leren zij elkaar respecteren. Kijk ook de trailer.

Het tweede seizoen van The Inspector Lynley Mysteries is op 28 februari te zien bij Videoland.

  • De Verraders (16 februari, tv-programma) Het programma is een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad waarin achttien bekende Nederlanders samenkomen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen - maar er zijn ook verraders in het spel.
  • Wonder (23 februari, film) De film vertelt het verhaal over een 10-jarig jongetje, August Pullman genaamd, met een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking. Doordat August vele operaties heeft doorstaan, krijgt hij thuisonderwijs van zijn moeder. Zijn ouders besluiten hem echter naar een privéschool te sturen, maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden. Kijk ook de trailer.
  • De Godfather van Oss (28 februari, docuserie, bingen) Een spraakmakende Videoland Original docuserie over de val van een beruchte en gevreesde Brabantse woonwagenfamilie. De serie volgt een ultiem geheim onderzoek van politie en justitie naar Martien R. en zijn familie, die zich bezighouden met georganiseerde drugscriminaliteit, wapenhandel en witwassen. Anderhalf jaar lang keek en luisterde de politie mee op plekken waar de familie zich volledig onbespied waanden.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's