Nieuw op Videoland: misdaadserie De Jacht

Nieuw op Videoland: misdaadserie De Jacht
Met Loes Haverkort en Fedja van Huêt

Kijktip

De misdaadserie De Jacht van SBS6 staat nu ook op Videoland. Het superspannende verhaal draait om een seriemoordenaar die jonge vrouwen op gruwelijke wijze vernedert en vermoordt - aan agente Lea Smid (Loes Haverkort) en ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) de taak om hem te stoppen.

Remake
De Jacht is een remake van de Deense hit Den som dræber (Those Who Kill). Will Koopman, bekend van onder meer Gooische Vrouwen, regisseerde de serie die al in 2016 op SBS6 kwam maar nu ook op Videoland staat. Lees hier meer over de serie.

Gouden Kalf
Het samenspel tussen agente Lea Smid en psycholoog Thomas de Wolf is nogal onconventioneel. De twee werken goed samen, maar niet altijd conform de politie-regels. Loes Haverkorts rol in De Jacht beviel critici zó goed dat ze werd genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama.

De Jacht seizoen 1 kijk je via deze link op Videoland.

Tags: vrouwen, politie, wolf, youtube, jacht, koopman, seriemoordenaar, actrice, kalf, videoland, trailer, gouden kalf, serie, forensisch, sbs6, remake, agente, verhaal, jonge vrouwen, som, vermoord, loes haverkort, will koopman, lea, stoppen, psycholoog, type, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »