Philippe Geubels presenteert gezondheidsquiz Is Er Een Dokter In De Zaal?

Philippe Geubels presenteert gezondheidsquiz Is Er Een Dokter In De Zaal?
Nieuw RTL-programma aangekondigd

Nieuws

RTL 4 komt in 2019 met een nieuwe televisiequiz. In Is Er Een Dokter In De Zaal? gebruikt de Vlaamse cabaretier Philippe Geubels zijn kennis over de medische wereld.

Gezondheidsvragen
In het nieuwe programma gaat Geubels, op geheel eigen en kenmerkende wijze, met vier bekende deelnemers in verschillende rondes op zoek naar antwoorden op de meest uiteenlopende gezondheidsvragen. Er wordt zowel een Vlaamse versie voor de zender Eén als een Nederlandse versie voor RTL 4 gemaakt.

RTL en Eén werken ook samen aan de nieuwe comedyserie GEUB met Philippe Geubels in de hoofdrol. Lees hier meer over GEUB.

Hulp
De twee duo's gaan de vragen te beantwoorden, maar als ze er niet uitkomen, kunnen ze altijd het publiek om hulp vragen via de bekende vraag: "Is er een dokter in de zaal?"

Vlaamse quiz
Geubels gaat een "Nederlandse versie van de nieuwe Vlaamse quiz Is Er Een Dokter In De Zaal voor RTL maken met Nederlandse panelleden", vertelt Ellen Meijerse van RTL. Lees hier meer over Is Er Een Dokter In De Zaal.

Is Er Een Dokter In De Zaal? is in het voorjaar van 2019 te zien op RTL 4. Zodra er meer bekend is over de uitzenddata, lees je dat op Gids.tv.

Tags: cabaretier, dokter, quiz, tv-programma, zender, rtl, publiek, Philippe Geubels, hulp, rtl 4, nederlandse versie, kennis, duo

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »