Vanavond op tv: Madonna in Van der Vorst ziet sterren, Femke van der Laan te gast bij DWDD Summerschool en meer

Vanavond op tv: Madonna in Van der Vorst ziet sterren, Femke van der Laan te gast bij DWDD Summerschool en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 27 juni

Kijktip :

Vanavond is in Van der Vorst ziet sterren een bijzonder interview te zien met één van de grootste muzieksterren aller tijden: Madonna. Verder maakt de uitzending van DWDD Summerschool met Femke van der Laan nu al de tongen los. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 27 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Madonna in Van der Vorst ziet sterren

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Peter van der Vorst heeft in deze aflevering van Van der Vorst ziet sterren een spectaculaire gast: niemand minder dan Queen of Pop Madonna. Sinds de jaren tachtig is ze uitgegroeid tot één van de succesvolste artiesten aller tijden, en de laatste tijd staat ze weer volop in de aandacht door haar (mislukte) optreden op het Eurovisie Songfestival en het nieuwe album Madame X. Verder gaat Van der Vorst op bezoek bij Kaj Gorgels en Samantha Steenwijk.


Silent Witness: start seizoen 8

RTL 8
RTL 8
20:30 uur

Op RTL 8 begint vanavond het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness. Dit seizoen werd oorspronkelijk in 2004 uitgezonden en is vanaf vandaag wekelijks met een dubbele aflevering opnieuw te zien. In de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen vertrekt forensisch onderzoeker Sam Ryan (gespeeld door Amanda Burton) naar Noord-Ierland, waar twee lichamen zijn gevonden van mannen die vermoedelijk zijn vermoord door paramilitairen.


De 25 grootste waaghalzen aller tijden

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

SBS 6 heeft het countdown-programma De 25... sinds kort weer nieuw leven ingeblazen. Elke week is er een uitzending met 25 filmpjes met een bepaald thema. Deze week zijn het de 25 grootste waaghalzen aller tijden. Presentatrice Airen Mylene neemt de kijker mee langs fragmenten waarin mensen, op welke manier dan ook, op zoek gaan naar de grootste adrenalineverhogende prestaties. Enkele waaghalzen zijn nog altijd beroemd, zoals Evel Knievel en Steve Irwin.


Docu: Unmasking Jihadi John

Canvas
Canvas
21:20 uur

Canvas zendt de documentaire Unmasking Jihadi John vanavond en volgende week in twee delen uit, beide keren om 21.20 uur. In de documentaire is te zien hoe de Britse extremist Jihadi John (echte naam: Mohammed Emwazi) ontmaskerd werd. Betrokkenen uit het leven van Emwazi, zoals zijn leerkrachten van vroeger, vertellen over de moslimterrorist. Ook de CIA en de Britse geheime diensten doen een boekje open: zij vertellen hoe ze de terrorist uiteindelijk konden opsporen.


DWDD Summerschool: Femke van der Laan

NPO 1
NPO 1
21:40 uur

In de derde van vier aflevering van deze reeks van DWDD Summerschool vertelt Femke van der Laan over verdriet. Ze is de weduwe van Eberhard van der Laan, de voormalig burgemeester van Amsterdam die in 2017 overleed aan de gevolgen van uitgezaaide longkanker. Femke van der Laan kreeg hierna met een nieuw, diep soort verdriet te maken. Bij het schrijven van haar columns over dit onderwerp kwam ze erachter dat onze maatschappij weinig aandacht schenkt aan rouw.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Madonna in Van der Vorst ziet sterren, Femke van der Laan te gast bij DWDD Summerschool en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen