Winnaar De Slimste Mens verklapt

Winnaar De Slimste Mens verklapt
Marlijn Weerdenburg deelt per ongeluk de winnaar van De Slimste Mens 2019

Nieuws :

De finaleweek van De Slimste Mens staat op het punt om te beginnen. Het lijkt echter niet spannend meer te worden. Marlijn Weerdenburg verklapte namelijk wie zich dit jaar De Slimste Mens mag noemen.

Post
Marlijn deelde een foto met kandidaat Paul de Munnik. Onder de foto schreef ze: ,,Hier speelde de slimste mens Paul de Munnik een gitaarrif voor mij op zijn air-guitar. Ik ben erg onder de indruk zoals je ziet." Veel mensen struikelen over de woorden 'de slimste mens'.

Comments
In de comments vroeg een volger of ze nou De Slimste Mens spoilde. Iemand anders reageerde: ,,Huh? Slimste Mens? De winnaar is nog niet bekend, toch?" Marlijn probeerde zich uit de situatie te redden door te zeggen: ,,Nee joh, zou grappig zijn geweest!"

Finaleweek
De finaleweek van De Slimste Mens is vanaf 26 augustus op televisie. Rob Scheepers, Nina Wijers en Eveline van Rijswijk trappen af. Dinsdag mag Paul de Munnik starten, gevolgd door Bram Krikke, Rob Hadders en Kees van Amstel. Deze zeven kandidaten strijden om de titel van 'De slimste'.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Winnaar De Slimste Mens verklapt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier