Volg de Emmy Awards 2019 live via OUTtv

Volg de Emmy Awards 2019 live via OUTtv
OUTtv zendt ook rode loper-show uit

Kijktip :

In de nacht van zondag op maandag vindt de 71ste uitreiking plaats van de Primetime Emmy Awards 2019. Ook in Nederland is het grootse evenement via tv te volgen, OUTtv gaat als enige Nederlandse televisiezender de Emmy Awards uitzenden.

Ook show vanaf rode loper
Niet alleen de uitreiking van de televisieprijzen is vanavond te zien via OUTtv, de zender laat ook een pre-show vanaf de rode loper zien. Het commentaar wordt verzorgd door OUTtv-reporter GJ Kooijman. De zender richt zich op een ‘gay en open minded publiek’ en is bekend van programma’s als RuPaul's Drag Race, dat eerder ook meerdere Emmy’s in de wacht sleepte. OUTtv is bij Ziggo te ontvangen via kanaalnummer 129.

Game Of Thrones grote kanshebber
Dit jaar is de serie Game of Thrones de grote kanshebber bij de Emmy Awards, met maar liefst 32 nominaties. Carice van Houten had ook een nominatie te pakken voor haar rol in deze serie, maar eerder werd al bekend dat zij de prijs aan zich voorbij zag gaan. The Marvelous Mrs. Maisel maakt kans op 20 Emmy’s.

De uitreiking van de Emmy Awards 2019 is in de nacht van zondag 22 op maandag 23 september live te zien bij OUTtv vanaf 02.00 uur. Een samenvatting met ondertiteling wordt zondag 29 september om 22.45 uur uitgezonden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Volg de Emmy Awards 2019 live via OUTtv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV