Chelsea - Ajax live op tv (Champions League)

Chelsea - Ajax live op tv (Champions League)
Koplopers tegen elkaar

Sport :

De vierde groepswedstrijd van Ajax in de Champions League is uit tegen Chelsea op dinsdag 5 november om 21.00 uur. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Ook is de wedstrijd te zien via een livestream op Gids.tv.

Koplopers
Na de 0-1 in de Johan Cruijff Arena van twee weken geleden staan Chelsea en Ajax samen aan kop met zes punten uit drie duels. Valencia is de nummer drie met vier punten. Lille staat onderaan met slechts één punt.

Vlak voor tijd
In Amsterdam leek het tegen Chelsea lang 0-0 te blijven, maar uiteindelijk scoorde de Belgische spits Michy Batshuayi een paar minuten voor tijd de 0-1 binnen.

Analyse
Dinsdagavond bekijkt Hélène Hendriks in de studio met Johan Derksen en Wim Kieft of Ajax dit keer wel kan winnen van Chelsea. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.

Chelsea - Ajax is dinsdag 5 november om 21.00 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chelsea - Ajax live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV