Vanavond op tv: start WK Darts op RTL 7, terugkeer Professors op pad en meer

Vanavond op tv: start WK Darts op RTL 7, terugkeer Professors op pad en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 december

Kijktip :

De kerstdagen zijn in aantocht, en voor veel dartliefhebbers staat deze periode in het teken van één evenement: het WK Darts. Voor de niet-dartliefhebbers is onder meer een nieuw seizoen van Professors op pad te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 13 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Professors op pad

NPO 2
19:40 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Professors op pad, waarin Pieter van Vollenhoven en zijn collega en goede vriend Joop Schaminée de Nederlandse natuur ontdekken. In de komende weken gaan ze naar de Gelderse Poort, het Lauwersmeer, De Hoge Veluwe, de Oosterschelde, Zuid-Limburg en het Naardermeer. In de eerste aflevering staat een bezoek aan het uiterwaardengebied De Gelderse Poort bij Nijmegen aan de Waal op het programma.


Live: WK Darts 2020

RTL 7
20:00 uur

Live verslag van de eerste avond van het WK Darts 2020, het toernooi dat vanaf vanavond tot en met woensdag 1 januari dagelijks (behalve met kerst en op oudjaarsdag) live wordt uitgezonden op RTL 7. Titelverdediger Michael van Gerwen is één van de elf Nederlanders die aan het wereldkampioenschap beginnen. De beste 32 darters van de wereld, met daarbij vier Nederlanders, beginnen in de tweede ronde.


De kennis van nu special: terugblik afgelopen 5 jaar

NPO 2
21:05 uur

In deze speciale uitzending van het wetenschappelijk magazine De kennis van nu, dat nu vijf jaar bestaat, is een terugblik te zien op een aantal belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen. Ook onderzoeken presentatoren Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel de meest actuele wetenschappelijke ontwikkelingen.


André Rieu: Welcome to my world: dromen komen uit

NPO 1
21:30 uur

Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu: Welcome to my world, over de wereld achter de schermen van de concerten van orkestleider André Rieu. André helpt dromen uitkomen door een blozende bruid te verrassen met haar droomtrouwjurk. Ook kunnen zijn fans een plaats in het orkest innemen. Franco, de contrabassist, reist naar Italië om zijn moeder te verrassen. Hij brengt haar terug naar Maastricht om te zien hoe hij voor het eerst in meer dan 30 jaar speelt op het podium.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start WK Darts op RTL 7, terugkeer Professors op pad en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV