Woensdag in Beau: Ronald en Frank de Boer over 50ste verjaardag en meer

Woensdag in Beau: Ronald en Frank de Boer over 50ste verjaardag en meer
De gasten van woensdag 13 mei

Kijktip :

Het is vandaag (13 mei) precies twintig jaar geleden dat de fabriek van S.E. Fireworks ontplofte, midden in de Enschedese woonwijk Roombeek. Reden om uitgebreid terug te blikken in Beau, onder meer met toenmalig nieuwslezer Rick Nieman en Jeroen Latijnhouwers, die verslag deed op locatie. Verder onder meer Frank en Ronald de Boer, die vijftig worden.

De gasten in Beau - woensdag 13 mei

  • Vandaag precies twintig jaar geleden verandert de Enschedese woonwijk Roombeek in een rampgebied nadat een vuurwerkopslagplaats explodeert. Rick Nieman presenteerde destijds het RTL Nieuws en Jeroen Latijnhouwers deed verslag. Bij Beau blikken ze terug.
  • Tijdens de vuurwerkramp in Enschede was Jaap Knotter politieagent in de wijk Roombeek. Ook Henry Lamain, koster van de Noorderkerk, was aanwezig. Vanavond blikken zij terug bij Beau.
  • Vandaag stond Anouar Taghi voor de rechter. Hij is een neef van mocro maffia-kopstuk Ridouan Taghi en wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. Rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman was bij de zaak en schuift vanavond aan bij Beau.
  • Komende vrijdag worden Frank en Ronald de Boer, misschien wel de bekendste en meest succesvolle tweeling van Nederland, vijftig jaar. Om dat te vieren zijn beide oud-voetbalinternationals vanavond te gast bij Beau.
  • Verre vakanties zitten er even niet in, maar gelukkig brengt Tom Waes het buitenland naar onze huiskamers. In Reizen Waes blijft thuis belt Tom met allemaal mensen die hij heeft ontmoet tijdens zijn vele reizen. Hij vraagt hen hoe zij deze tijd ervaren.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Ronald en Frank de Boer over 50ste verjaardag en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV