Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 21

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 21
Kijktips voor 16 t/m 23 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. The Wrong Missy (Netflix)
Wanneer Tim Morris zijn droommeisje ontmoet en hun relatie snel via sms-berichten in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een eilandresort. Wanneer echter een blind date uit het verleden opduikt op de luchthaven, komt hij er al snel achter dat hij de uitnodiging naar de verkeerde "Missy" heeft gestuurd. Bekijk hier waar je The Wrong Missy kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Wrong Missy.

2. White Lines (Netflix)
Twintig jaar geleden verdwijnt op Ibiza plotseling een populaire dj uit Manchester. In de nieuwe serie White Lines, van de makers van Netflix-hit La Casa De Papel, reist zijn zus af naar het party eiland om uit te zoeken wat er precies met haar broer is gebeurd. Bekijk hier waar je White Lines kunt kijken.

Lees hier de serierecensie van White Lines.

3. Sonic The Hedgehog (Pathé Thuis)
Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Robotnik. Bekijk hier waar je Sonic The Hedgehog kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Sonic The Hedgehog.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. The Bachelorette, S1 (Videoland, 20 mei)
De Nederlandse versie van het veelbekeken Amerikaanse programma, met Gaby Blaaser in de hoofdrol. Met 18 vrijgezellen reist zij af naar het zonnige Zuid-Afrika. Bekijk hier waar je The Bachelorette kunt kijken.

5. Cardinal, S4 (Ziggo, 20 mei)
Cardinal is gebaseerd op de boeken van Giles Blunt en draait om detective John Cardinal (Billy Campbell), die samen met zijn partner Lise Delorme (Karine Vanasse) misdaden onderzoekt in het fictieve plaatsje Algonquin Bay.

6. Blood & Water, S1 (Netflix, 20 mei)
De 16-jarige Puleng Khumalo is een slimme en pro-actieve studente die zich laat overplaatsen naar Parkhurst College. Daar wil ze de 17 jaar oude 'cold case' van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Bekijk hier waar je Blood & Water kunt streamen.

7. For Life, S1 (Videoland, 21 mei)
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr. Terwijl hij in de gevangenis zit, wordt Aaron Wallace hij een erkend advocaat en hielp hij onrechtmatige veroordelingen van twintig van gevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees. Bekijk hier waar je For Life kunt kijken.

8. Homecoming, S2 (Prime Video, 22 mei)
In dit tweede seizoen staat actrice Janelle Monáe centraal. Haar personage wordt wakker op een roeiboot, die op een meer drijft. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Bekijk hier meer over Homecoming.

9. Control Z, S1 (Netflix, 22 mei)
Wanneer een anonieme hacker zich mengt in de levens van een groep studenten van El Colegio Nacional, is geen enkel geheim nog veilig. Hun meeste diepe en duistere geheimen worden door de hacker gelekt en dat is niet zonder gevolgen. Bekijk hier waar je Control Z kunt bekijken.

10. The Lovebirds (Netflix, 22 mei)
Eric (Kumail Nanjiani) en Julie (Issa Rae) staan op het punt een einde aan hun relatie te maken. Tijdens een vakantie in New Orleans raken ze onbedoeld betrokken bij een bizar moordmysterie. Gaandeweg proberen ze hun namen te zuiveren en de zaak op te lossen, terwijl ze erachter moeten zien te komen hoe ze hun relatie en avond gaan redden. Bekijk hier meer over The Lovebirds.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 21 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV