Start: Ik Ga op Reis en neem mee gemist? | Gids.tv

Start: Ik Ga op Reis en neem mee gemist?
Amusement

SBS 6
2023-07-02 20:30:00
Tip

Uitzending van Ik Ga op Reis en neem mee gemist? In de zomerstop gaan veel presentatoren en hun tv-programma’s op vakantie, maar daar krijg je ook een heerlijke datingshow voor terug. Zo kun je vanaf zondag 2 juli bij SBS6 kijken naar Ik ga op reis en neem mee, waarin singles gaan daten tijdens hun droomvakantie.

Dates worden naar huis gestuurd
Ik ga op reis en neem mee is een gloednieuw datingprogramma waarin singles op zoek gaan naar hun perfecte match door samen op reis te gaan. De vrijgezellen hebben hun favoriete vakantie uitgekozen en ze mogen vijf dates selecteren om hen te vergezellen. Ze vertrekken met twee singles en op bepaalde momenten tijdens de reis sturen ze één date met wie het minder klikt naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf dates geweest zijn.

Ongemakkelijk…
Ze ondernemen samen van alles en maken uitstapjes, wat mooie en liefdevolle maar ook ongemakkelijke en pijnlijke momenten oplevert. Eerder deden Diana (36), Nicki (45), Haye (32), Mariska (33) en Nigel (32) een oproep voor leuke vrijgezellen om zich op te geven. Vanaf zondag zie je of ze hun ware liefde vinden…

Bekijk deze aflevering van Ik Ga op Reis en neem mee hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik ga op reis en neem mee

Ik Ga op Reis en neem mee video's

Ik Ga op Reis en neem mee TV-Nieuws