Weduwe Chester Bennington verloofd met nieuwe liefde

Weduwe Chester Bennington verloofd met nieuwe liefde

Weduwe <em>Chester Bennington</em> verloofd met nieuwe liefde Talinda Bennington heeft weer de liefde gevonden in haar leven en is verloofd met Michael. Twee jaar geleden pleegde haar man Chester, zanger van Linkin Park, zelfmoord. Meer aandacht voor geestelijke problemenTalinda laat weten dat ze Chester nooit zal vergeten en wil andere mensen die een partner hebben verloren na zelfdoding een hart onder de riem steken. Ze gaat volop verder met haar werk om ervoor te zorgen dat er meer aandacht komt voor mensen met geestelijke problemen en die denken aan zelfmoord, zo vertelt ze in bovenstaande video. Dotan wilde zelfmoord plegen na ophef over trollenleger Bekijk deze video »
Entertainment :
Weduwe Chester Bennington verloofd met nieuwe liefde

Talinda Bennington heeft weer de liefde gevonden in haar leven en is verloofd met Michael. Twee jaar geleden pleegde haar man Chester, zanger van Linkin Park, zelfmoord.

Meer aandacht voor geestelijke problemen
Talinda laat weten dat ze Chester nooit zal vergeten en wil andere mensen die een partner hebben verloren na zelfdoding een hart onder de riem steken. Ze gaat volop verder met haar werk om ervoor te zorgen dat er meer aandacht komt voor mensen met geestelijke problemen en die denken aan zelfmoord, zo vertelt ze in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weduwe Chester Bennington verloofd met nieuwe liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV