Friends bestaat 25 jaar: bekijk enkele hoogtepunten

Friends bestaat 25 jaar: bekijk enkele hoogtepunten

Friends bestaat 25 jaar: bekijk enkele hoogtepunten De eerste aflevering van de Amerikaanse hitserie Friends werd op 22 september 1994 uitgezonden, dat is zondag precies 25 jaar geleden. Het jubileum wordt wereldwijd groots gevierd. Nu.nl dook in de populariteit van de serie en komt met de nodige bijzondere weetjes en leuke fragmenten. Friends is, helaas voor de fans, al sinds 2004 niet meer te zien. Gelukkig zijn er nog mooie herinneringen. Bekijk ze hierboven. Bekijk ook Jennifer Aniston over Friends-reünie: "Alles kan gebeuren" Bekijk deze video » Eva Jinek reageert op overstap: "Leuk om aan dit avontuur te beginnen" Bekijk deze video » Beelden Airborne 75 - Ginkelse Heide Ede Bekijk deze video »
TV :
Friends bestaat 25 jaar: bekijk enkele hoogtepunten

De eerste aflevering van de Amerikaanse hitserie Friends werd op 22 september 1994 uitgezonden, dat is zondag precies 25 jaar geleden. Het jubileum wordt wereldwijd groots gevierd. Nu.nl dook in de populariteit van de serie en komt met de nodige bijzondere weetjes en leuke fragmenten. Friends is, helaas voor de fans, al sinds 2004 niet meer te zien. Gelukkig zijn er nog mooie herinneringen. Bekijk ze hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Friends bestaat 25 jaar: bekijk enkele hoogtepunten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV