Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek lastiggevallen met slechte grappen

Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek lastiggevallen met slechte grappen

Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek lastiggevallen met slechte grappen Peter Pannekoek werd laatst lastiggevallen door een fan in de trein. Deze had in de gaten dat de komiek bij hem in de trein zat en ging naar hem toe om de ene slechte grap na de andere te vertellen. “Waarom ga je mij een slechte grap vertellen?!”, aldus Pannekoek. “Hou daarmee op!” Bekijk het hele verhaal van Peter Pannekoek in bovenstaande video van Dit Was Het Nieuws. Dit was het nieuws gemist? Peter Pannekoek openhartig over ethanasie oma Bekijk deze video » Dit Was Het Niews gemist? Peter Pannekoek over lachgas: 'Ik word er paranoia van' Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek lastiggevallen met slechte grappen

Peter Pannekoek werd laatst lastiggevallen door een fan in de trein. Deze had in de gaten dat de komiek bij hem in de trein zat en ging naar hem toe om de ene slechte grap na de andere te vertellen. “Waarom ga je mij een slechte grap vertellen?!”, aldus Pannekoek. “Hou daarmee op!”

Bekijk het hele verhaal van Peter Pannekoek in bovenstaande video van Dit Was Het Nieuws.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek lastiggevallen met slechte grappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV