Eerste beelden duettenaflevering Beste Zangers 2019

Eerste beelden duettenaflevering Beste Zangers 2019

Eerste beelden duettenaflevering <em>Beste Zangers 2019</em> "Het seizoen zit er bijna op maar gelukkig is daar dan altijd nog de duettenaflevering", blikt Jan Smit vooruit op de laatste aflevering van Beste Zangers, die zaterdagavond wordt uitgezonden. Het wordt te gekSamantha Steenwijk verklapt dat ze een duet met zowel Tim Akkerman als met Rolf Sanchez gaat zingen. "Ik hoop dat we de andere deelnemers kunnen gaan verrassen. Het wordt echt te gek." Bekijk de beelden van Beste Zangers hierboven. Bekijk ook Beste Zangers gemist? Floor Jansen zingt 'Winner' Bekijk deze video » Is Jan Smit gevraagd voor presentatie Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video » Eerste beelden De Sleutel, met Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden duettenaflevering Beste Zangers 2019

"Het seizoen zit er bijna op maar gelukkig is daar dan altijd nog de duettenaflevering", blikt Jan Smit vooruit op de laatste aflevering van Beste Zangers, die zaterdagavond wordt uitgezonden.

Het wordt te gek
Samantha Steenwijk verklapt dat ze een duet met zowel Tim Akkerman als met Rolf Sanchez gaat zingen. "Ik hoop dat we de andere deelnemers kunnen gaan verrassen. Het wordt echt te gek." Bekijk de beelden van Beste Zangers hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden duettenaflevering Beste Zangers 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV