Stemming over Brexit wordt mogelijk uitgesteld

Stemming over Brexit wordt mogelijk uitgesteld

Stemming over <em>Brexit</em> wordt mogelijk <em>uitgesteld</em> Het is een historische dag voor de Britten. Vandaag (19 oktober) vindt de stemming over de Brexit plaats. Aan het begin van de vergadering bood Johnson zijn excuses aan want kijkers missen een deel van de kwartfinale rugby. UitstelIn de middag vinden er debatten plaats die gevolgt worden door een stemming. Hoe laat er gestemd zal worden is nog onduidelijk. Er is misschien zelfs sprake van nog meer uitstel. Bekijk hierboven het hele fragment over de Brexit debatten Groot-Brittannië krijgt warm afscheid met Brexit-uitzwaaifestival Bekijk deze video » Vrachtwagenchauffeurs houden hun hart vast voor de Brexit Bekijk deze video » LIVE beelden stemming Brexit-deal in Brits Lagerhuis Bekijk deze video » Hoe staat het parlement tegenover de Brexit? Bekijk deze video »
Politiek :
Stemming over Brexit wordt mogelijk uitgesteld

Het is een historische dag voor de Britten. Vandaag (19 oktober) vindt de stemming over de Brexit plaats. Aan het begin van de vergadering bood Johnson zijn excuses aan want kijkers missen een deel van de kwartfinale rugby.

Uitstel
In de middag vinden er debatten plaats die gevolgt worden door een stemming. Hoe laat er gestemd zal worden is nog onduidelijk. Er is misschien zelfs sprake van nog meer uitstel.

Bekijk hierboven het hele fragment over de Brexit debatten

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stemming over Brexit wordt mogelijk uitgesteld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV