WK rugby: Zuid-Afrika voor de derde keer wereldkampioen na verslaan van Engeland

WK rugby: Zuid-Afrika voor de derde keer wereldkampioen na verslaan van Engeland

<em>WK rugby</em>: Zuid-Afrika voor de derde keer wereldkampioen na verslaan van Engeland Vandaag (2 oktober) bewees Zuid-Afrika dat ze de beste waren van alle twintig deelnemende landen. In de finale tegen Engeland wisten ze met een score van 12-30 de wereldtitel te pakken. KampioenDit is de derde keer dat Zuid-Afrika wereldkampioen rugby is. Zuid-Afrika heeft nu samen met Nieuw-Zeeland de meest WK-titels. Bekijk hierboven de samenvatting van de finale WK rugby Finale WK Rugby begonnen. Bekijk de eerste beelden. Bekijk deze video » WK Rugby: Zuid-Afrika wint van Engeland Bekijk deze video » Hoogtepunten finale WK rugby Zuid-Afrika - Engeland Bekijk deze video »
Sport :
WK rugby: Zuid-Afrika voor de derde keer wereldkampioen na verslaan van Engeland

Vandaag (2 oktober) bewees Zuid-Afrika dat ze de beste waren van alle twintig deelnemende landen. In de finale tegen Engeland wisten ze met een score van 12-30 de wereldtitel te pakken.

Kampioen
Dit is de derde keer dat Zuid-Afrika wereldkampioen rugby is. Zuid-Afrika heeft nu samen met Nieuw-Zeeland de meest WK-titels.

Bekijk hierboven de samenvatting van de finale WK rugby

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK rugby: Zuid-Afrika voor de derde keer wereldkampioen na verslaan van Engeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen