Beau: "Roofdier Job Gosschalk wilde me uitkleden en naakt fotograferen"

Beau: "Roofdier Job Gosschalk wilde me uitkleden en naakt fotograferen"

<em>Beau</em>: &quot;Roofdier <em>Job Gosschalk</em> wilde me uitkleden en naakt fotograferen&quot; Beau van Erven Dorens deelde donderdagavond in zijn talkshow nare persoonlijke herinneringen aan de in opspraak geraakte castingdirector Job Gosschalk: "Als jonge student kwam ik bij dit roofdier binnen. Hij zag een kakkertje staan en dacht: die ga ik maar eens even uitkleden." Foto's verkopenGosschalk wilde die naaktfoto's vervolgens in Duitsland gaan verkopen en daar zou Van Erven Dorens dan 400 gulden voor krijgen. "Ik heb toen afstand genomen en daar meteen een artikel over geschreven, om te zeggen hoe schandelijk dat was." Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Beau van Erven Dorens laaiend om overeenkomst in zaak Job Gosschalk Bekijk deze video » Lange Frans verontschuldigt zich voor optreden: "Doe nog maar een kopje gemberthee" Bekijk deze video » Peter R. de Vries tegen Thierry Baudet: "Je steekt Henk Otten een mes in zijn rug" Bekijk deze video »
TV :
Beau: "Roofdier Job Gosschalk wilde me uitkleden en naakt fotograferen"

Beau van Erven Dorens deelde donderdagavond in zijn talkshow nare persoonlijke herinneringen aan de in opspraak geraakte castingdirector Job Gosschalk: "Als jonge student kwam ik bij dit roofdier binnen. Hij zag een kakkertje staan en dacht: die ga ik maar eens even uitkleden."

Foto's verkopen
Gosschalk wilde die naaktfoto's vervolgens in Duitsland gaan verkopen en daar zou Van Erven Dorens dan 400 gulden voor krijgen. "Ik heb toen afstand genomen en daar meteen een artikel over geschreven, om te zeggen hoe schandelijk dat was." Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: "Roofdier Job Gosschalk wilde me uitkleden en naakt fotograferen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV