Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit

Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit

Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit Jochem Myjer stond een tijd lang op het toneel met de immens populaire cabaretshow Adem In, Adem Uit. Een van de meest geliefde momenten uit deze show is het liedje Nog Eentje Dan, en Jochem heeft deze video nu gedeeld. Iets te gezellig...Adem In, Adem Uit werd op Nieuwjaarsdag uitgezonden bij SBS. Ook hier keken veel mensen naar, de grote groep fans van Myjer lijkt geen genoeg van zijn optreden te kunnen krijgen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want zo nu en dan deelt de komiek video’s uit Adem In, Adem Uit. En nu heeft hij ook het populaire nummer Nog Eentje Dan op zijn kanaal gepubliceerd. Over die herkenbare momenten dat je echt naar huis moet, maar het toch nog iets te gezellig is… Bekijk Nog Eentje Dan van Jochem Myjer in de video hierboven. Jochem Myjer op Nieuwjaarsdag te zien met Adem In, Adem Uit: Bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Jochem Myjer in Adem In, Adem Uit: ‘Mijn vrouw is net Freek Vonk’ Bekijk deze video » Bekijk Jochem Myjer’s hilarische liedje Ik Slaap Op De Bank Vannacht Bekijk deze video »
Humor :
Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit

Jochem Myjer stond een tijd lang op het toneel met de immens populaire cabaretshow Adem In, Adem Uit. Een van de meest geliefde momenten uit deze show is het liedje Nog Eentje Dan, en Jochem heeft deze video nu gedeeld.

Iets te gezellig...
Adem In, Adem Uit werd op Nieuwjaarsdag uitgezonden bij SBS. Ook hier keken veel mensen naar, de grote groep fans van Myjer lijkt geen genoeg van zijn optreden te kunnen krijgen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want zo nu en dan deelt de komiek video’s uit Adem In, Adem Uit. En nu heeft hij ook het populaire nummer Nog Eentje Dan op zijn kanaal gepubliceerd. Over die herkenbare momenten dat je echt naar huis moet, maar het toch nog iets te gezellig is…

Bekijk Nog Eentje Dan van Jochem Myjer in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Jochem Myjer met Nog Eentje Dan uit de show Adem In, Adem Uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV