Jinek gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: "Totale verrassing"

Jinek gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: "Totale verrassing"

<em>Jinek</em> gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: &quot;Totale verrassing&quot; Blijkbaar zijn ook de beste schaatsers ter wereld niet zeker van hun plek in een team. Jutta Leerdam werd dit jaar Nederlands, Europees én wereldkampioen, maar toch heeft haar schaatsploeg Reggeborgh haar op straat gezet. En dat komt hard aan bij de jonge schaatser: "Ik heb niet heel erg kunnen nagenieten. Het kwam als een totale verrassing." Bekijk het gesprek met Jutta Leerdam in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Jutta Leerdam over gouden medaille: "Misschien is het nog te vroeg, omdat ik pas 21 ben" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: "Totale verrassing"

Blijkbaar zijn ook de beste schaatsers ter wereld niet zeker van hun plek in een team. Jutta Leerdam werd dit jaar Nederlands, Europees én wereldkampioen, maar toch heeft haar schaatsploeg Reggeborgh haar op straat gezet. En dat komt hard aan bij de jonge schaatser: "Ik heb niet heel erg kunnen nagenieten. Het kwam als een totale verrassing."

Bekijk het gesprek met Jutta Leerdam in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: "Totale verrassing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV