Bekijk de hele musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List

Bekijk de hele musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List

Op 25 maart jongstleden overleed zangeres en theaterster Liesbeth List op 78-jarige leeftijd. De grande dame van de Nederlandse chanson werd in 2017 al geëerd met een eigen musical en producent De Graaf & Cornelissen heeft besloten deze musical in zijn geheel online te zetten.

Bekijk de hele musical <em>Liesbeth</em> over het leven van Liesbeth List Op 25 maart jongstleden overleed zangeres en theaterster Liesbeth List op 78-jarige leeftijd. De grande dame van de Nederlandse chanson werd in 2017 al geëerd met een eigen musical en producent De Graaf & Cornelissen heeft besloten deze musical in zijn geheel online te zetten. Ramses ShaffyDe musical vertelt het hectische leven van Liesbeth List, die een ongelofelijke carrière had. Het is het intense verhaal van een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een tijdelijk neerwaartse carrière en het verlies van inspirator Ramses Shaffy en haar grote liefde Rob. De hoofdrol wordt vertolkt door Renée van Wegberg. Bekijk hierboven de hele musical Liesbeth vanaf maandag 11 mei, 20.30 uur. Bekijk ook Bekijk laatste interview Liesbeth List: "Ik ben blij dat jullie van mij houden" Bekijk deze video » Actrice Renée van Wesberg: "Liesbeth List heeft veel betekent voor mij" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de hele musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List

Ramses Shaffy
De musical vertelt het hectische leven van Liesbeth List, die een ongelofelijke carrière had. Het is het intense verhaal van een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een tijdelijk neerwaartse carrière en het verlies van inspirator Ramses Shaffy en haar grote liefde Rob. De hoofdrol wordt vertolkt door Renée van Wegberg.

Bekijk hierboven de hele musical Liesbeth vanaf maandag 11 mei, 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de hele musical Liesbeth over het leven van Liesbeth List of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV