Mattie Valk wil ook als 80-jarige radio maken: ‘Toch geen reet te doen’

Mattie Valk wil ook als 80-jarige radio maken: ‘Toch geen reet te doen’

Mattie Valk ziet het wel zitten om ook als hij bejaard is gewoon radio te blijven maken. “Als het leuk is, als we het hier toch gezellig hebben jongens!”, aldus de Q Music-dj tegen zijn collega’s, waaronder Marieke Elsinga. “We hebben toch geen reet te doen, dan kun je net zo goed op die radio gaan zitten. Dan heb je ook hele andere onderwerpen in 'ja of nee', een kunstgebit…”

Bekijk het fragment in de video van Mattie & Marieke hieronder.

<em>Mattie Valk</em> wil ook als 80-jarige radio maken: ‘Toch geen reet te doen’ Mattie Valk ziet het wel zitten om ook als hij bejaard is gewoon radio te blijven maken. “Als het leuk is, als we het hier toch gezellig hebben jongens!”, aldus de Q Music-dj tegen zijn collega’s, waaronder Marieke Elsinga. “We hebben toch geen reet te doen, dan kun je net zo goed op die radio gaan zitten. Dan heb je ook hele andere onderwerpen in 'ja of nee', een kunstgebit…” Bekijk het fragment in de video van Mattie & Marieke hieronder. Marieke Elsinga in shock: Mattie Valk bekent liefde voor Kindersurprise eitjes (video) Bekijk deze video » Wc-rollen pret in de toilet van Mattie Valk: "Ik stoor me er niet aan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Mattie Valk wil ook als 80-jarige radio maken: ‘Toch geen reet te doen’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk wil ook als 80-jarige radio maken: ‘Toch geen reet te doen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV