Zien: Tesla op autopilot ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid

Zien: Tesla op autopilot ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid

In Taiwan is een bizar ongeluk gebeurd op de snelweg. Een witte Tesla reed op autopilot, terwijl er verderop een gekantelde vrachtwagen op de weg lag. De auto merkte de vrachtwagen niet op, waardoor de Tesla in volle vaart de vrachtwagen in reed. Wonder boven wonder zijn beide bestuurders niet gewond geraakt.

Bekijk de beelden van het ongeluk in de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Tesla</em> op <em>autopilot</em> ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid In Taiwan is een bizar ongeluk gebeurd op de snelweg. Een witte Tesla reed op autopilot, terwijl er verderop een gekantelde vrachtwagen op de weg lag. De auto merkte de vrachtwagen niet op, waardoor de Tesla in volle vaart de vrachtwagen in reed. Wonder boven wonder zijn beide bestuurders niet gewond geraakt. Bekijk de beelden van het ongeluk in de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Trein in botsing met tractor bij Hooghalen, meerdere gewonden Bekijk deze video » Heftige beelden: vrachtwagen in VS knalt met open laadbak tegen viaduct Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Tesla op autopilot ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tesla op autopilot ramt gekantelde vrachtwagen op volle snelheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV