Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video)

Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video)

Maandagochtend 13 juli is Zindzi Mandela, de dochter van oud-president Nelson, overleden in een ziekenhuis in Johannesburg. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Zindzi werd bekend toen ze in 1985 een uitspraak van haar vader voorlas. Daarnaast was ze de Zuid-Afrikaanse ambassadeur in Denemarken.

Bekijk hieronder de AD-video.

Dochter <em>Nelson Mandela</em> op 59-jarige leeftijd overleden (video) Maandagochtend 13 juli is Zindzi Mandela, de dochter van oud-president Nelson, overleden in een ziekenhuis in Johannesburg. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Zindzi werd bekend toen ze in 1985 een uitspraak van haar vader voorlas. Daarnaast was ze de Zuid-Afrikaanse ambassadeur in Denemarken. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook RTL Boulevard: Ghislaine Maxwell ontvluchtte FBI en pers in miljoenenpanden Bekijk deze video » Bekijk de emotionele in memoriam van Ajax over Wim Suurbier (video) Bekijk deze video » Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochter Nelson Mandela op 59-jarige leeftijd overleden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV